Vaalit

Pahkasika ennusti asian jo 1994: Väyrynen on ehdolla presidentiksi vielä vuonna 2024

Pahkasika-lehti ennakoi jo vuonna 1994, että Paavo Väyrynen on presidenttiehdokkaana vuonna 2018 – ja jopa vuonna 2024.

Sauvo Jylhä / Arkisto

Maineikas huumorilehti Pahkasika oli aikaansa edellä jo vuosikymmeniä sitten kommentoidessaan tasavallan presidentin vaaleja. Lehti otti vuonna 1994 ilmestyneessä pääkirjoituksessa kantaa Paavo Väyrysen (kesk.) valinnan puolesta – tosin vasta jälkikäteen.

Pahkiksen mukaan Väyrynen yrittää "uudelleen ja uudelleen presidentinvaaleissa niin kauan kuin hänessä henki pihisee".

– Näemme siis hänet joka kuudes vuosi ehdokkaana. Paavo on nyt 47-vuotias, joten hän on kehissä 'riemunamme' vielä ainakin neljissä-viisissä presidentinvaaleissa, eli ainakin vuoteen 2018 saakka – kenties jopa vuoteen 2024 asti...

Lehti ehdotti 24 vuotta sitten, että jos suomalaiset olisivat valinneet Väyrysen presidentiksi 1994 ja heti vuonna 2000 toiselle kaudelle, Suomi olisi päässyt hänestä eroon jo vuonna 2006.

Tämänkin jälkeen Väyrysellä olisi Pahkasian mukaan ollut mahdollista hakea virkaa jostain toisesta maasta...

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (12)

Kommentit

Jep Paavo ( Keminmaan Keisari

Jep Paavo ( Keminmaan Keisari ) on mukana,kun peräpukama. Seuraavat prsessanvaalit. Eduskuntavaalit. Kunnallisvaalit. Maakuntavaalit. EU vaalit.

Paavo roikkuu mukana kisoissa

Paavo roikkuu mukana kisoissa kuin entiset politbyroon ukot vaikka sitten palsamoituna kaatuen aikanaan saappaat jalassa.

Niinpä, taitaa tuo Paavo olla

Niinpä, taitaa tuo Paavo olla kuin ongenkoho, pulpahtaa aina pintaan vaikka kuinka painaisi alas?

No tiesi ne Simpsoneissakin

No tiesi ne Simpsoneissakin tuohon aikaan, että ameriikan presidenttinä on muuan Trump.

Hyvä – ja niin ne

Hyvä – ja niin ne kapinallisen Pahkasian toimittajatkin nykyään ovat YLEn ja muiden verorahoitteisten lafkojen palkkalistoilla. Siihen loppui kritiikki ja kapina :-)

Faktat kehiin, ketkä

Faktat kehiin, ketkä Pahkasian toimittajat ovat verorahoitteisten lafkojen palkkalistoilla ? Kyllä maailmaan kirjoituksia mahtuu, vai mitä ?

Kyllä Paavo on pitäikäistä

Kyllä Paavo on pitäikäistä sukua ,isä yli satavuotias ja isoisä 96-vuotias joten saattaa olla pitkään mukana sen jälkeen kun Niinistö on manan majoilla koska hänen isänsä on kuollut seitenkymppisenä?

Ennuste taisi mennä metsään.

Ennuste taisi mennä metsään. Jos Vuokkoon on uskominen ja kehenkä muuhun pitäisi uskoa. "Se oli sitten siinä".

Nyt keminmaan keisari Paavo

Nyt keminmaan keisari Paavo ensimmäinen suuri on pyrkimässä kepulandian puheenjohtajaksi,hinnalla millä hyvänsä. Jokos tuli Sipilältä vetelät housuihin. Ettehän te paavosta eroon pääse. Istuu kun tatti paskassa. http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3824477/Paavo+Vayrynen+lahtee+keskustan+puheenjohtajakisaan

Se, miten avuton keskusta on

Se, miten avuton keskusta on ollut Väyrysen suhteen, on surkeaa katsottavaa. Vanha mies pyörittää kokonaista puoluetta miten tahtoo eikä kukaan voi mitään.

Paljonhan Paavo on kokenut,

Paljonhan Paavo on kokenut, mutta en mahda mitään sille, että aina, kun hän esiintyy, tulee mieleen Trump ja Uuno Turhapuro

Tämähän vain osoittaa kepun

Tämähän vain osoittaa kepun järkyttävän surkean alennustilan. "Valtionhoitaja"puolue ei pysty edes omaa pahinta ongelmaansa hoitamaan. Hävetkää kepulit.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vaalit

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu