Puheenaihe

Nukkuvien puolue aikoo rynnistää puoluerekisteriin – ja seuraaviin vaaleihin

Puoluejohtaja Petri Hirvimäki herättelee suomalaisia ryhtymään seuraavissa vaaleissa nukkuvien puolueen kannattajiksi.

Nukkuvien puolue

Suomalaisen puoluekentän tuorein tulokas on Nukkuvien puolue, joka on ryhtynyt keräämään kannattajakortteja, jotta se voitaisiin merkitä puoluerekisteriin. Kortteja tarvitaan vähintään 5 000.

Puoluejohtajalla on myös tarkoitus johdattaa pieni joukkonsa vuoden kuluttua pidettäviin seuraaviin eduskuntavaaleihin.

– Kannattajakortteja on ryhdytty keräämään reilu kuukausi sitten, mutta uskoisin, että saamme kaikki kortit kokoon syys-lokakuuhun mennessä, arvioi Nukkuvien puolueen puheenjohtaja, jyväskyläläinen Petri Hirvimäki, 51.

Puolue on vastikään saanut valmiiksi puolueohjelmansa, jossa puolue kertoo olevansa dynamiittia "kaverisosiaali-kapitalismille" ja "nollasummakakunjaolle". Puolueen virallinen slogan on "reilun pelin herätyspuolue".

Seuraavaksi Nupu aikoo osallistua ensi kevään eduskuntavaaleihin. Potentiaalisia äänestäjiä ainakin löytyy, sillä monissa kunnissa on viimeisten vaalien aikana jättänyt äänensä antamatta jopa yli 40 prosenttia äänioikeutetuista.

– On varmaa, että kesällä alkaa täysi vaalirähinä ja se jatkuu ensi syksynä. Nukkuvien puolueesta kiinnostuneita on pääkaupunkiseudun lisäksi ainakin Kuopiossa ja Jyväskylässä, Hirvimäki paljastaa.

– Virallista logoa meillä ei vielä ole, mutta kiiski voisi olla hyvä tunnus – sehän on vähän samanlainen kuin me. Vastarannan kiiskiä tässä ollaan...

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (2)

Kommentit

En tiedä Nukkuvien puolueesta

En tiedä Nukkuvien puolueesta yhtään mitään enempää kuin mitä tämä uutinen kertoi, mutta "nukkuvien" olisi todella syytä herätä! Nukkuvia suomalaisia on ihan liikaa. Heräämällä ja äänestämällä on mahdollisuus vaikuttaa paitsi omaan myös muiden elämään.

Kiitos jutusta Länsiväylä ja

Kiitos jutusta Länsiväylä ja Jari Pietiläinen! Niitä juttuja ei olekaan liikoja tähän asti meistä tehty - voidaan puhua suoranaisesta "kuoliaaksivaikenemisesta", Varmaankin noin 100 juttua suomalainen valtamedia rästissä meistä Nukkuvista sen 3,5 vuoden ajalta mitä touhua on kehitetty. E-liike.net (06/2014) ---> Unitaskansanliike.net (09/2015) ---> "Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry" (05/2017, vir 11/2017) nukkuvat.fi Olemme arkisemmin "Nukkuvat" kuten "Vihreät" jne. ja kielitoimisto saa keksiä aikanaan muut muunnokset. Tervemenoa tutustumaan tarkemmin! www.nukkuvat.fi

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu