Puheenaihe

Mies tuomittiin lapsen hyväksikäytöstä vankeuteen – Uusimaa: Karkotusta Irakiin vastusti yli 2 000 suomalaista

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on langettanut Irakista lähtöisin olevalle miehelle yli kahden vuoden vankeusrangaistuksen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Asiasta kertoo sanomalehti Uusimaa.

Akram nautti runsaasta julkisuudesta eri medioissa syksyllä 2016, jolloin häntä uhkasi maastakarkotus. Maahanmuuttovirasto perusteli karkotusta miehen rikostaustalla. Yrittäjän ja perheenisän puolesta kerättiin yli 2 000 nimeä adressiin, jossa vaadittiin, että hän saisi jäädä Suomeen.

Käräjäoikeuden mukaan Rikaan Jameel Akram on syyllistynyt lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön vuosina 2009–15. Uhri on ollut noina vuosina 8–14-vuotias.

Lue lisää Uusimaa-lehdestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (12)

Kommentit

Minä ihmettelen näiden

Minä ihmettelen näiden ihmisten ajatustenjuoksua, jotka puolustaa näitä lasten hyväksikäyttäjiä. 2000 suomalaista allekirjoitti tuon adressin. Sairasta!

Vihreissä on paljon

Vihreissä on paljon kannattajia, jotka eivät ymmärrä luettua tekstiä mutta tunteella meuhkaavat kuitenkin.

Ei ole vaikea arvata, keitä

Ei ole vaikea arvata, keitä nämä 2000 olivat.

Taisivat olla ihan tavallisia

Taisivat olla ihan tavallisia ihmisiä. Adressi oli/on kirjoitettu hyvinkin allekirjoitettavaan muotoon. Ja siinä olevat väitteetkin ovat monelta osin valheellisia. Rikostaustaa ei mainita sanallakaan. Ja 2000 ei ole paljonkaan 5 miljoonasta. Toinen asia on kuinka suuri osa ihmisistä veti nimen alle lukeneista ja moniko tiesi taustat. Oikeastaan aika hölmöä toimitukselta vetää tuota adressia mukaan juttuun ollenkaan. Se kun on kirjoitettu täysin eri ihmisestä kuin tämä artikkeli. Tietysti jos tarkoituksena on herättää ihmiset ajattelemaan mitä allekirjoittavat, niin onhan se hyvä kertoa, mutta se taas ei tule uutisesta ilmi.

Eli totuus jää aina lukijan

Eli totuus jää aina lukijan vastuulle arvattavaksi? Puhuuko enää edes 5% suomalaisista totta?

Miten niin eri ihmisestä?

Miten niin eri ihmisestä?

yök ja kirosana

yök ja kirosana

Ankimummo

Se on sitä nykyajan VIHREÄÄ

Se on sitä nykyajan VIHREÄÄ politiikkaa, kun pitää hyväksyä ja suvaita kaikkea! Näköjään lapsen hyväksikäyttölle löytyy puolustajia Suomessa. Rasistista ja vastenmielistä ! NOT_MY_COUNTRY !

Joskus muistan lukeneeni

Joskus muistan lukeneeni ennustuksen siitä miten kaikki tulevat vihaamaan vihreitä. Ihmettelin miten voi luonnonsuojelu tulla niin vihatuksi asiaksi. Mutta nyt ymmärrän että luonnonsuojelu onkin vaihtunut terroristien suojeluun.

Suomessa on äärimmäisen löysä

Suomessa on äärimmäisen löysä linja karkotusten suhteen. Jos joku karkotetaan, voikin jo melkoisella varmuudella sanoa, että taustalla on jo vakavia rikoksia. Valitettavasti näitä hyödyllisiä idiootteja, #joillaonunelma, on koko maa täynnä. Se on tuskaista katsoa vierestä kun suuret idioottimassat saa olla mukana vaikuttamassa yhteisiin päätöksiin.

Pietiläiselle iso

Pietiläiselle iso kunnianosoitus. Tätä on se avoin uutisointi. Faktat faktoina ja pulinat pois.

Irakiin vaan, on siellä

Irakiin vaan, on siellä sankari.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu