Puheenaihe

Pitkin Uuttamaata tehdyistä asuntomurroista epäilty määrättiin matkustuskieltoon – jatkoi murtoja lähialueella

Kuvituskuva.

Arkisto/Heli Nurmi

Uudellamaalla tehtiin tehtiin joulukuussa kuuden asuntomurron sarja. Poliisi otti niistä epäillyn 28-vuotiaan miehen verekseltään kiinni asuntomurtopaikalta Espoon Karakalliosta.

Mies myönsi tehneensä kesästä lukien asuntomurrot Espoon Karakalliossa, Matinkylässä ja Lintuvaarassa, Kirkkonummen Sarfvikissa sekä Helsingissä Suutarilassa ja Ylä-Malmilla.

Käräjäoikeus määräsi miehen matkustuskieltoon, jonka mukaan hän ei saanut poistua Helsingistä. Hänen olisi myös pitänyt käydä ilmoittautumassa kerran viikossa Pasilan poliisitalolla.

– Matkustuskiellon noudattamisen tarkastuksessa todettiin, että mies ei ollut ilmoittautumisia tehnyt. Matkustuskiellon rikkomisen lisäksi tutkintaryhmä oli selvittänyt, että samainen mies voisi olla tekijänä joulunjälkeisiin asuntomurtoihin, kertoo rikoskomisario Janne Saari.

Mies noudettiin Helsingin asunnoltaan tiistaina. Epäilty myönsi tehneensä joulun jälkeen taas kuusi asuntomurtoa. Ne olivat tapahtuneet Helsingin Oulunkylässä, Tuomarinkartanossa ja Konalassa sekä Vantaan Päiväkummussa, Kivistössä ja Nikinmäessä. Mies vangittiin tänään 23. tammikuuta.

Länsi-Uudenmaan ja Helsingin poliisilaitosten tutkima asiakokonaisuus on siirtymässä syyteharkintaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (2)

Kommentit

Nämä oikeuksien päätökset

Nämä oikeuksien päätökset Suomessa ovat lepsuja. Nämä tuomarit torneissaan eivät ole lähelläkään tavallisten kansalaisten elämää.

Tuolle pitäisi antaa

Tuolle pitäisi antaa mattopiiskaa takapuolelle...ja aitonantennilla jäätyneille sormille.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu