Puheenaihe

Drone-jakelua testataan pian myös Helsingissä – Vuosaari-lehti: Kuljetukset alkavat keväällä

Kuvituskuva.

Timo Mustalampi

Myös Helsingissä päästään kokeilemaan pakettien kuljettamista droneilla eli jakelukoptereilla. Yhdysvaltalaisyritys Wing aloittaa toimintansa kevään kuluessa Vuosaaressa, uutisoi Vuosaari-lehti.

Wing julkisti Slushissa, että Suomen pääkaupunkiseutu valikoitui yrityksen ensimmäiseksi toiminta-alueeksi Euroopassa. Droneja on jo testattu talvioloissa Tampereen Teiskossa.

– Koelennot sujuivat todella hyvin haastavista sääolosuhteista huolimatta. Sää on suurin haasteemme, joten yrityksemme kannalta on hyvä uutinen, että laitteemme toimivat mainiosti huonossakin kelissä, totesi Wingin markkinointi- ja viestintäjohtaja Jonathan Bass Vuosaari-lehdelle.

Yritys ei paljastanut vielä lehdelle, mitä se tarkalleen ottaen aikoo Vuosaaressa kuljettaa. Wing esittelee toimintaansa Vuotalon kirjakahvila Pokkarissa torstaina 21. maaliskuuta kello 17.30.

Vantaalla toteutettiin vastaavanlainen kokeilu tällä viikolla, kun kartanonkoskelaisten aitoja verkkokauppatilauksia lennätettiin pienoiskoptereilla Matkahuollon logistiikkaterminaalista paikallisten K-kauppojen pakettipisteisiin. Lue kokeilusta lisää Vantaan Sanomista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (2)

Kommentit

Mitä typerämpi toimi, niin

Mitä typerämpi toimi, niin myy täällä "uudistuksena" median rummuttamana kuin häkä ja tätä ei se kuuluisa Artisti todellakaan maksa... :-)

Lapset leikkii

Lapset leikkii

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu