Puheenaihe

Finnairin kone joutui keskeyttämään matkanteon Kiinaan – syy norjalaisessa miehessä

Kuvituskuva.

Jussi Vehkasalo

Keski-ikäinen, päihtynyt, norjalainen mies häiriköi Finnairin Shanghaihin lähdössä olleessa lentokoneessa torstaina illansuussa. Mies käyttäytyi aggressiivisesti ja kävi käsiksi henkilökuntaan.

Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa, mutta koska mies ei totellut henkilökunnan ohjeita, kohti kiitorataa rullaamassa olleen lentokoneen lähtövalmistelut jouduttiin keskeyttämään ja paikalle kutsuttiin poliisi.

Mies poistettiin koneesta ja hän sai sakkoa ilmailurikkomuksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (3)

Kommentit

Uutisessa viitataan etniseen

Uutisessa viitataan etniseen taustaan ja sukupuoleen.. Voi olla loukkaavaa samaa sukupuolta omaavia kohtaan. Mitä sanovat Norjalaiset ? Uutinen viittaa negatiivisesti ja syrjivästi tiettyä kansalaisuutta kohtaan.

Muuten ihan hyvä huomio,

Muuten ihan hyvä huomio, mutta toki "Norjalainen" ei viittaa etnisyyteen vaan juurikin kansalaisuuteen. Aika epätodennäköista, vaikkakin mahdollista, että tuo kyseinen "Norjalainen" olisi käyttäytymisensä perusteella punapartainen perus Ole Hansen.

Kaikista suomalaisistakin

Kaikista suomalaisistakin häiriköistä pitäisi ottaa DNA-näyte, koska on epätodennäkoistä, vaikkakin mahdollista, että kyseiset "Suomalaiset" olisivat etnisesti puhtaita.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu