Puheenaihe

Albanialaiset huumesalakuljettajat tänään oikeuteen – joukko piilotti Vantaalla marihuanaa maastoon

Joukko albanialaisia huumeiden salakuljettajia on tänään tiistaina oikeuden edessä vastaamassa tekosistaan. He toivat maahan muun muassa kokaiinia. Kuva ei liity tapaukseen. 

Helsingin huumepoliisi / arkisto

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen huumerikosyksikössä on tutkittu rikoskokonaisuutta, jossa pääosin albanialaisten henkilöiden toimesta Suomeen on tuotettu marihuanaa ja kokaiinia. 

Osa epäillyistä on asunut Suomessa ja osa on tullut Suomeen tarkoituksenaan osallistua tutkittavana olleeseen rikokseen.

Esitutkinnan aikana poliisi on takavarikoinut yksityisasunnosta seitsemän kiloa marihuanaa ja 18 000 euroa rahaa epäiltynä rikoshyötynä. 

Vantaalta takavarikoitiin 1,8 kiloa kokaiinia maastokätköstä, jonne kaksi henkilöä olivat sen kätkeneet. Marihuanaa epäillään levitetyn edelleen noin kymmenen kiloa.

Syytteiden käsittely on alkanut tänään Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Syytteessä on seitsemän henkilöä epäiltyinä törkeistä huumausainerikoksista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (2)

Kommentit

Tämä ei vissiin hirveenä

Tämä ei vissiin hirveenä yllätyksenä tullut,että albaaneilla jotain moisia jekkuja. Ulospäin työttömän albaanin elintaso on erittäin hyvä,eipä niitä ~80te bemareita osarilla oikein saa,ilman tuloja.

Kräki näin se on !

Kräki näin se on !

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu