Minne mennä

Luovuta verta Leppävaarassa

Verta voi luovuttaa Leppävaarassa maanantaina 22. heinäkuuta.

Maria Kokljuschkin

Verta voi luovuttaa Leppävaarassa maanantaina 22. heinäkuuta kello 14–19. Paikkana on Sellosalin lämpiö.

Verta voi luovuttaa Espoossa myös veripalvelutoimistossa, joka sijaitsee Matinkylässä Isossa Omenassa. Veripalvelutoimisto on auki maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 12–19 sekä tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 11–18.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun mukaan Suomessa tarvitaan joka arkipäivä 800 verenluovuttajaa, jotta potilaat saavat tarvitsemansa verivalmisteet. Valmisteita tarvitaan esimerkiksi leikkauspotilaiden, onnettomuuksien uhrien, syöpää sairastavien ja keskoslasten hoitamiseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (3)

Kommentit

Hienoa että Suomessa

Hienoa että Suomessa verenluovutuksesta ei makseta rahaa.Jos maksettaisiin; huumeidenkäyttäjät kävisivät luovuttamassa huumeiden kyllästämää vertansa huumeiden rahoitukseen , kuten USA:ssa jossa kuuluisa lääketehdas tekee köyhien ja narkomaanien verenluovutuksella bisnestä . Köyhillä ei ole muuta toimeentuloa kuin verenluovutus .

Suomen Punainen Risti tekee

Suomen Punainen Risti tekee bisnestä pakolaisilla. Suomen Punainen Risti mm. Houkuttelee turvapaikanhakijoita Suomeen , värvää näitä luovuttamaan verta ja plasmaa . Myy näitä plasmatuotteita lääkefirmoille. Firmat käyttävät halvalla tuotettua verta lääkkeiden valmistukseen . Lääketehdas ja Punainen Risti hyötyvät maailmanlaajuisesta bisneksestä.

Kaikki hyöty ei tietysti mene

Kaikki hyöty ei tietysti mene firmojen tilille. Osa jää Suomeen.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu