Puheenaihe

Andy McCoy IL:lle elämästään Karkkilassa: ”Onhan täälläkin omat kusipäät, mut ei yhtä tiheesti ku kaupungis”

Andy McCoy.

Virpi Paukkonen

Muusikko Andy McCoy kertoo Iltalehdelle elämästään Karkkilassa. Aiemmin McCoy ja hänen puolisonsa Angela asuivat Helsingin ytimessä. Karkkilassakin pariskunta keskittyy taiteen tekemiseen.

– Olemme kahdestaan vaimon kanssa, maalaamme, ja kirjoitamme biisejä. Olemme aina eläneet taiteen ehdoilla ja privaattia elämää, Andy McCoy sanoo IL:lle.

McCoy on julkaissut hiljattain toisen soololevynsä, 21st Century Rocks. Ensimmäisen soololevyn tekemisestä ehti kulua lähes 25 vuotta. Välissä taiteilija on ehtinyt tehdä kaikkea mahdollista, muun muassa viisi Hanoi Rocks –levyä ja monta taidenäyttelyä, kirjoittaa IL.

– Nyt mä olen tehnyt Rolling Stones –tyylillä, eli teen pari kolme biisiä, otan niihin etäisyyttä. Kuuntelen niitä uusiksi, ja mietin mikä toimii, mikä ei. Täytyy olla aikaa kelata, toteaa McCoy IL:lle.

McCoyn mukaan Helsingissä asuessa ei ollut yksityiselämää, mutta Karkkilaa hän ei näe loppuelämänsä paikaksi. 

– Täällä on fantastisen todellisia ihmisiä. Onhan täälläkin omat kusipäät, mut ei yhtä tiheesti ku kaupungis. Siellä se tyhmyys tiivistyy, kun on enemmän jengii, sanoo McCoy IL:lle.

Ensi vuonna alkaa kiertäminen ja keikkalavoille nousee Andy McCoy Band. Tammi–helmikuussa kokoonpano esiintyy kotimaassa ja maaliskuussa muissa Pohjoismaissa. Huhtikuussa suuntana on Japani, toukokuussa jälleen Eurooppa.

Iltalehden artikkeli on täällä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (4)

Kommentit

Andyllä on ammatti , jossa

Andyllä on ammatti , jossa ei tarvitse asua "kusipäiden tiiviissä" kaupungissa .

Karkkilassa on sopivasti

Karkkilassa on sopivasti pumminmäki niminen kaupunginosa ;)

Viimeistään nyt huumeet ovat

Viimeistään nyt huumeet ovat tulleet Karkkilaan.

Antti Hulkko on

Antti Hulkko on Pelkosenniemeltä kotoisin oleva, 57-vuotias hyvin pikkukaupunkiin sopeutuva tekohampainen pappa. Pukeutuu ja puhuu huomattavasti värikkäämmin, kuin Karkkilan kantavaarit. Suurta eroa ei kuitenkaan ole muihin elämäntapataiteilijoihin verrattuna.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu