Puheenaihe

34-vuotias tarjosi 14-vuotiaalle yösijaa seksin vuoksi – tuomittiin vankilaan lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä

14-vuotiaana seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi joutunut ei ole päässyt yli tapahtumista.

Sirkku Aalto

Hovioikeus on tuominnut Famara Damphan lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeuteen. Hovioikeuden tuomio piti voimassa Helsingin käräjäoikeuden aiemmin antaman tuomion.

Tuomittu mies oli 34-vuotias tapahtumahetkellä vuonna 2013. Uhriksi joutunut tyttö oli tuolloin 14-vuotias.

Uhri piti tapahtumat salassa vuosien ajan kokemansa voimakkaan häpeän vuoksi.

Tyttö oli tavannut Damphan sattumalta Helsingin keskustassa sijaitsevassa baarissa. Tyttö oli kertomansa mukaan tullut paikalle toisen miehen kanssa, koska oli karkumatkalla.

Ennen baariin tuloaan tyttö ja kyseinen mies olivat olleet keskenään sukupuoliyhteydessä.

Baarissa mies jätti tytön omilleen, jolloin hänen seuraansa liittyi tuomittu Famara Dampha. Tyttö kertoi joutuneensa poistumaan baarista, koska oli alaikäinen.

Famara Dampha lähti mukaan, osti tytölle hampurilaisen ja vei tämän kotiinsa luvaten yösijan.

Pikku Huopalahdessa sijainnut asunto oli tytön mukaan siisti ja siellä oli useita huoneita, joissa oli muitakin ihmisiä, ainakin yksi mies ja nainen.

Dampha oli vienyt tytön huoneeseen, joka näytti pienen tytön huoneelta. Mies oli käynyt juttelemassa asunnossa olleiden kanssa ja jättänyt tytön huoneeseen syömään ostamaansa hampurilaista.

Palattuaan tytön luokse mies alkoi kosketella uhriaan rinnoista ja oli tämän kanssa suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä.

Tytön mukaan Dampha poistui huoneesta yhdynnän jälkeen ja paikalle tuli toinen mies, joka niin ikään oli sukupuoliyhteydessä tytön kanssa.

Aamulla tyttö heräsi Damphan vierestä ja kertoi tämän tuoneen itselleen aamupalaa. Sen jälkeen mies ja uhri poistuivat asunnosta keskustaan, missä mies maksoi tytölle bussilipun kotiin.

Tyttö kertoi oikeudessa kärsineensä ja ahdistuneensa tapahtuneesta kaikki nämä vuodet.

Erityisesti Famara Damphan teko oli jättänyt häneen syvät haavat siksi, että tyttö oli luottanut tämän lupaamaan turvalliseen yösijaan. Hän kertoi oikeudessa ymmärtäneensä, että asia on käsiteltävä päästääkseen siitä eteenpäin. Kahden muun miehen kanssa olleista sukupuoliyhteyksistä tytöllä on vain hataria muistikuvia.

Dampha myönsi sukupuoliyhdynnän, mutta kiisti syytteen selittämällä luulleensa tyttöä vähintään 16-vuotiaaksi, koska oli tavannut tämän baarissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (7)

Kommentit

Eipä taas yllättänyt jotenkin

Eipä taas yllättänyt jotenkin.mtv:sivulla on 13v hyväksikäyttöuutinen ja tekijä läheisestä vastaanottokeskuksesta,sitten oli parturiliikkeessä raiskaus...ahmed oli tämäkin..nämä uutiset 1,5vuorokauden sisällä. Mutta mehän vain olemme niin rasisteja itse.

Kappas kun tekijän nimi

Kappas kun tekijän nimi kerrottu, nyt on varmaan joku sekotuskampanja meneillään.

Koskahan suvakkien unelma on

Koskahan suvakkien unelma on tarpeeksi toteutunut?

Ohhoh. Raiskaa ne näköjään

Ohhoh. Raiskaa ne näköjään muutkin kuin vain kantasuomalaiset lihaa syövät heteromiehet. Kyllä ei uskoisi, että näin on päässyt käymään. Olisiko tällä teolla kuitenkin yritetty avata keskustelua kotoutumisesta tms. ilman valheita?

Voi näitä tyttöjä ja naisia

Voi näitä tyttöjä ja naisia kuin luottavat aina näihin miehiin.

Taitavat olla

Taitavat olla vasemmistolaisista lähtökohdista.

Törkeä tapaus, mutta mitä

Törkeä tapaus, mutta mitä tuon ikäinen tyttö teki baarissa? Eikö nykyisin ole enää mitään kontrollia?

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu