Puheenaihe

Sipoolaisen K. Hartwallin entinen toimitusjohtaja on menehtynyt koronaan

John Hartwall täytti 75 vuotta maaliskuun alussa ja vietti viime vuonna täydet 50 vuotta yrityksen palveluksessa.

Juha Perämäki / arkisto

Sipoolaisen logistiikkavalmistaja K. Hartwallin hallituksen jäsen ja pitkäaikainen toimitusjohtaja John Hartwall on menehtynyt koronavirukseen.

Yhtiö tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Yhtiön mukaan Hartwall nukkui pois lyhyen, mutta aggressiivisen Covid-19 aiheuttaman sairauden jälkeen.

John Hartwall oli kuollessaan 75 vuotta.

K. Hartwallin mukaan myös yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Jerker Hartwall on sairastunut koronavirukseen. Hän voi kuitenkin yhtiön mukaan olosuhteisiin nähden hyvin ja toipuu viruksesta parhaillaan kotikaranteenissa.

Söderkullaan vuonna 1932 perustettu K. Hartwall työllistää nykyisin yli 200 henkilöä. Alkujaan Erik Hartwallin perustama yritys oli viime vuonna yksi Sipoon suurimmista yhteisöveron maksajista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Koronaan on kuollut kolme ihmistä Suomessa – THL: "Riski tartunnan saamiselle on kohonnut koko maassa"25.3.2020 15.58
Puolustusvoimissa on varmistettu kahdeksan koronatapausta25.3.2020 15.38

Kommentit (6)

Kommentit

Semmosii tunteita herättää;

Semmosii tunteita herättää; että minkämoisia korvauksia Kiinalta vaaditaan kaikista kuolemista, ansionmenetyksistä , työttömyydestä, konkursseista , sairaskuluista,opintojen keskeytyksistä ja valtion velasta, kuntien lomautuksista ja terveyskeskustoiminnan karsimisesta?Kiinalaiset villieläinten teurastus ja myyntitorithan ovat nämä koronat toisensa perään maailmaan singonneet. Sars koronasukua, Mers koronasukua, sikainfluenssa , nyt uusin korona, joka villieläimistä ihmiseen siirtynyt ärhäkkä tappaja virus myrkkykäärmeestä.

Onkohan tämä lörinä kirjailtu

Onkohan tämä lörinä kirjailtu jo sata kertaa aiemminkin? - Negroksi kohtuuttoman tökerö ainakin. Ehkäpä tarinan otsikko unohtui lukea ja niin tuli tietovuoto vika otsikon alle.

Kertokaa te vähättelijät

Kertokaa te vähättelijät omaisille,vähättelynne Kiinan villieläinten syöntikulttuurista. Maailmalla kuolleita riittää. Oikeus elämään on hallituksen poikkeuslain määrityksissä. Kiina ei tästä välitä: Painostukset tulisi kohdistaa KIINAAN. Kysyä mitä KIINA aikoo tehdä villieläinten syöntikulttuurille? OIREITA hoitamalla ei ongelma poistu. Jos KIINAN virustuotantokoneistoon ei PUUTUTA.KIINAN virustuotanto on myös Suomen asia.

Nostas sitä grammahvoonin

Nostas sitä grammahvoonin neulaa. Se jurraa paikallaan. - Tarina kertoo kunnioitettavan henkilön kuolemasta ja täällä yksi mailmanparantaja jorisee Kiinan villieläinten pataan laitosta!?

Niin,kunnioitettu henkilö

Niin,kunnioitettu henkilö olisi elossa, ilman näitä Kiinan villieläinten myynti-teurastustoreja. Ja olisivat kaikki muutkin jotka kuolleet koronaan. Mietipä ensin syitä ennenkuin rupeat virsiä veisaamaan.

Ja sulta " jopas ny " en

Ja sulta " jopas ny " en lupia kysele , jauhan mitä haluan .Paskan vertaa loukkaannun kenenkään kommenteista.Jauhan kun ei Vantaan Sanomat suostunut poistamaan nimimerkkiä. Jauhetaan sitten kun ei irti pääse.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu