Puheenaihe

Sanna Marin: Ravintoloita ei suljeta lauantaina

Thea Ekholm

Hallituksen toive ravintoloiden sulkemisesta ei toteudu tulevana lauantaina, sanoi pääministeri Sanna Marin (sd.) hallituksen tiedotustilaisuudessa keskiviikkona.

Pääministeri kuitenkin vetosi vahvasti ravintoloihin, että ne sulkisivat ovensa heti.

Hallituksen tavoitteena on pitää ravintolat, baarit ja kahvilat suljettuina asiakkailta toukokuun loppuun saakka.  Ulosmyyntiä eli ruoan tai juoman myymistä muualla nautittavaksi ei kuitenkaan rajoitettaisi.

Rajoituksen ulkopuolelle jäisivät henkilöstöravintolat, joita ovat esimerkiksi päiväkotien, koulujen, sairaaloiden, ja vankiloiden ruokalat sekä teollisuuslaitosten henkilöstöruokalat

Ratkaisulla halutaan hidastaa koronaviruksen leviämistä Suomessa..

Lue aiheesta lisää:  Uusimaa eristetään 19.4. saakka – poikkeus sallitaan näissä tilanteissa

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Hallitus: Uusimaa eristetään 19.4. saakka – poikkeus sallitaan näissä tilanteissa25.3.2020 22.03
Sipoolaisen K. Hartwallin entinen toimitusjohtaja on menehtynyt koronaan25.3.2020 20.56
Koronaan on kuollut kolme ihmistä Suomessa – THL: "Riski tartunnan saamiselle on kohonnut koko maassa"25.3.2020 15.58

Kommentit (6)

Kommentit

Kiinasta Wuhanin maakunnasta

Kiinasta Wuhanin maakunnasta voi tilata ulosmyyntinä käärmeen silmäkeittoa , apinan takapuolta, kanan räpylöitä, alligaattorin siittiöitä ja lepakon korvia.

Ja mitä sitten? Etkö ole

Ja mitä sitten? Etkö ole koskaan syönyt sian takapuolta? Edes jouluna? Tai pässin kiveksiä tai etanoita tai häränhäntäkeittoa tai lehmän kieltä? Suosittelen!

Eikä maksa paljon. Kotimainen

Eikä maksa paljon. Kotimainen työ on niin kallista.

Aivan turha toimenpide ruoka

Aivan turha toimenpide ruoka ravintola on jo niin tyhjiä ei voi valita pöydän kaukaa toisista.Metro ja bussit ovat suurin riski ja pesäke taudille mutta niitä ei suljeta.

Metro ja bussit ovat

Metro ja bussit ovat välttämättömiä, mutta ravintolat ei. Kaikki eivät myöskään toimi vastuullisesti, vaikka pääministeri esitti vakavan pyynnön ravintoille sulkea ovensa jo ennen kuin rajoitus astuu voimaan. Kuitenkin esim. yksi yöjuottola Espoon keskuksessa mainostaa fb-sivuillaan kuinka heillä on Häppärit yms yms, ennen kuin joutuvat sulkemaan ovensa. Toimittajilta toivoisin, että käyvät kysymässä, mitä omistajan päässä liikkuu. Ravintoilta on muitakin kuin ruokaravintoloita... ja niissäkin riski on olemassa kun samassa tilassa oleillaan, samoja ovia availlaan jne.

Oli kyllä tyhmä kommentti

Oli kyllä tyhmä kommentti metro ja bussi todellakin tartuttaa tässä ei enää ole kyse mikä on välttämätöntä vaan sairautta estetään leviämästä.Ei ole enää valinnanvaraa että mikä on auki ja mikä ei.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu