Mainos: Antilooppi Management Oy

Siltasaari 10 yhdistää työn, palvelut ja huvin – Kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi kehittää Hakaniemeä

Siltasaari 10 -kiinteistöhanke puhaltaa Hakaniemeen uutta elämää. Vanha Elannon talo ja kaksi muuta kiinteistöä yhdistetään ja ne avautuvat peruskorjattuina loppuvuodesta 2021. Talon kahteen alimpaan kerrokseen on tulossa monipuolisesti kahvila- ja ravintolapalveluita. Myös katutasossa sijainnut päivittäistavarakauppa palaa paikalleen täysin uudistuneena. Kiinteistön ylemmät kerrokset peruskorjataan joustaviksi ja monipuolisiksi toimistotiloiksi.

Antiloopissa ajatellaan, että työ, palvelut ja huvit mahtuvat hyvin saman katon alle, kertoo kohdevastaava Tuomas Hulkkonen.

Mainos | Hakaniemessä viihdytään monen asian vuoksi. Tori, kauppahalli, ravintolat ja kulttuuri tekevät alueesta autenttisen ja eloisan.

- Hakaniemi on aitoa, urbaania Helsinkiä, jonka kehityksessä haluamme olla mukana. Uudet ravintola- ja toimitilapalvelut lisäävät koko alueen kiinnostavuutta sekä työn tekemisen että vapaa-ajanvieton näkökulmasta, kuvailee kohdevastaava Tuomas Hulkkonen.

Antilooppi on näkynyt alueella jo Ympyrätalon sekä Siltasaari 12 myötä ja kehittää sitä nyt lisää Siltasaari 10 -hankkeen kanssa.

Joustavia tiloja

Mennyt vuosi on mullistanut monia käsityksiä työn tekemiseen liittyen. Etätyöt ja tietynlainen joustavuus työn tekemiseen ovat kasvaneet. Myös toimitilat muuttuvat. Ne ovat yhä enemmän kohtaamispaikkoja, joissa ideoidaan ja luodaan uutta sen sijaan, että koko henkilöstö olisi paikalla aina samaan aikaan.

- Siltasaari 10:n toimistot toteutetaan monitilaratkaisuna eli omien tilojen lisäksi tarjoamme yrityksille POOL-konseptimme kautta joustavia projekti-, neuvottelu- ja tapahtumatiloja jokaisen tarpeen ja muuttuvan tilanteen mukaan.

Myös aula- ja pysäköintipalvelut sekä pyöräparkki ovat vuokralaisten käytössä.

-Hakaniemi on erinomaisesti saavutettavissa myös kävellen, julkisella liikenteellä ja pyöräillen. Tavoitteena onkin tarjota kaupungin paras kokemus työmatkapyöräilyyn sosiaalitiloilla ja pyörähuollolla varustetulla pyöräparkilla.

Monipuolisia ravintolapalveluja

Antiloopissa ajatellaan, että työ, palvelut ja huvit mahtuvat hyvin saman katon alle.

Hulkkonen osoittaa ulos suurista ikkunoista, joista avautuu komea näkymä Hakaniemen torille. Loppuvuodesta näkymiä pääsevät ihailemaan kaikki halukkaat, sillä vanhan Elannon talon paraatipaikat ovat varattuina uusille kahvila- ja ravintolapalveluille. Pääsisäänkäynti tulee Paasivuorenkadulle, josta toisen kerroksen ravintolatiloihin noustaan tavaratalon vanhoja portaita pitkin.

- Haemme tähän ravintolakokonaisuutta, josta löytyy palveluja päivän eri hetkiin. Tilat ovat isommat ja asiakaspaikkoja on enemmän, kuin mitä esimerkiksi Siltasaari 12 kahviloissa ja ravintoloissa nyt on. Ja nämä näkymät! Näitä kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan, kun paikat avautuvat.

Siltasaari 10

• Valmistumisvuosi 2021.

• Kerroksia 8, vuokrattavaa tilaa 22 269 m2. Ravintola- ja kahvilatiloja noin 1500 m2.

• Hankkeessa peruskorjataan isoa kokonaisuutta, jossa kiinteistöjen vanhaa runkoa ja rakenteita säilytetään mahdollisuuksien mukaan, mutta kaikki sisätilat uudistetaan nykystandardien mukaan.

• Tilojen ympäristöystävällisyys on hankkeen keskiössä. Kohteeseen haetaan maailman käytetyimmän globaalin rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmän LEEDin Gold-sertifikaattia. Kohteessa monitoroidaan jatkuvasti esimerkiksi sisäilman laatua ja energiankulutusta. Työhyvinvointia tuetaan tarjoamalla riittävästi yksityisyyttä, mahdollisuutta valojen säätöön ja hiljaisuutta.

Siltasaari 10 tilojen vuokraus ja tiedustelu

Mari Härkönen Leasing Manager

050 375 5531

mari.harkonen@antilooppi.fi

Kirsi Zeddini Leasing Manager

040 515 4369

kirsi.zeddini@antilooppi.fi

Tuomas Hulkkonen Asset Manager

040 651 6347

tuomas.hulkkonen@antilooppi.fi

Antilooppi on suomalainen, itsenäinen kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää kiinteistöjään vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. Antilooppi on luovien ja toimivien tilaratkaisujen mahdollistaja.

antilooppi.fi