Mainos: Espoon Perussuomalaiset ry

Espoon talous on epätasapainossa

Lähde: www.espoo.fi, kaupunginjohtajan talousarvio seminaari 29.10.2020

Mainos | Espoon kaupungin velka on tuplaantunut vuosina 2014-2019. Vuoden 2019 lopussa, Espoo oli ottanut velkaa jokaisen kaupunkilaisen nimissä noin 13 000 euroa.

Espoolaisten rahaa on sijoitettu muun muassa Länsimetroon, Raide-Jokeriin, sosiaalisiin luottoihin, tehottomiin palveluihin ja moneen muuhun.

Espoo kasvaa järjetöntä vauhtia. Vuoden 2000 jälkeen, Espoon väkiluku on kasvanut yli 20 prosenttia. Kasvussa ei sikäli olisi mitään vikaa, jos kaupunkilaisten veronmaksukyky kasvaisi samaa tahtia väkiluvun kanssa.

Kasvu on aiheuttanut jo nyt segrekaatiota ympäri Espoota. Se alkaa kerrostalosta, sen jälkeen se jatkuu pihapiiriin ja lopulta jatkuu kokonaisiin kaupunginosiin. Tämä kehitys on nähty monta kertaa Euroopassa, eikä ole mitään syytä olettaa, etteikö se jatkuisi myös Suomessa.

Tarvitsemme Espooseen poliitikkoja, jotka uskaltavat puhua asioista niiden oikeilla nimillä - emme voi antaa Espoon muuttua seuraavaksi Göteborgiksi tai Malmöksi.

Olemme vedenjakajalla. Seuraava valtuustokausi on Espoolle kriittinen, koska joudumme uudelleenrakentamaan sitä, minkä koronavirus on tuhonnut.

Tarvitsemme Espooseen päättäjiä, jotka uskaltavat tehdä ratkaisuja, joilla yrittämisestä voidaan tehdä mahdollisimman helppoa. Espoo on ollut monien kansainvälisten jättien kehto - Nokia, Rovio, Remedy, nyt tarvitsemme päättäjiä, jotka haluavat mahdollistaa seuraavien espoolaisjättiläisten synnyn.

Siksi tarvitsemme rohkeita päättäjiä tekemään järkiperäisiä ratkaisuja Espoon puolesta.

Lähde Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaaksi.

Järjen puolesta, naiivia unelmahöttöä vastaan.

Espoon Perussuomalaiset ry