Kulttuurinen nuorisotyö

Haastattelussa Death Will Be Punished Ääni ja Vimma:ssa

Death Will Be Punished

Pia Tuomola, Viestintäpaja, Omnia nuorten työpajat
Ääni ja vimma on Suomen suurin nuorten bändikilpailu. Kilpailu on tarkoitettu 15-25-vuotiaille nuorille, joilla ei jo ennestään ole levytyssopimusta tai julkaistua levyä, joten se on tuntemattomille nimille oiva tilaisuus nousta esille ja mahdollisesti herättää levy-yhtiöiden kiinnostuksen. Levy-yhtiöt seuraavat kisaa ja tuomaristossakin on kovia nimiä. Tapahtumaa on vedetty jo vuodesta 1996.                                                                                                                                           
 
 
Haastattelussa: Death Will Be Punished
 
 
Osuimme sattumalta samaan pöytään Death Will Be Punished -bändin puheille heidän keikkansa jälkeen Ääni Ja Vimma bändi-tapahtumassa Kauniaisten nuorisotalolla. Kun kysyimme poikia haastatteluun, puheliaat pojat suostuivat mielellään. Bändin jäsenet ovat kaikki rentoja 15-vuotiaita poikia Helsingistä. Jesse, Jaanis, Santtu ja Wille kävivät samaa koulua ja alkoivat soittaa yhdessä muutama kuukausi sitten. Bändi kertoi treenaavansa kerran viikossa ja tulevaisuuden suunnitelmissa on keikkoja, rahaa ja naisia. Tämä oli heidän ensimmäinen keikkansa ja sujui hyvin vaikka jännittikin. Esitys oli energinen ja punk-henki oli hyvin esillä. Lavashow oli vauhdikas. 
Genreä he kuvasivat sekoitukseksi mm. Hard Rockia ja Hardcorea. Innoittajina ovat olleet Anal Thunder ja Queens Of The Stone Age. Levytyssopimusta ei ole, mutta he ovat julkaisseet musiikkiaan MySpacessa.
 
Tuomaristokin piti Death Will Be Punished:in esityksestä ja kehuivat dynaamiseksi ja oivaksi hittiainekseksi. Tuomariston mielestä vanhan tyylin punk sopii bändille paremmin kuin uusi esim. Blink-182 -bändin edustama nykyajan punk.
 
Toivottavasti poikien into ja reipas esiintyminen kantaa heidät finaaliin asti.
 
Kulttuurinen nuorisotyö

Aikaisempia kirjoituksia

Kulttuurinen nuorisotyö

Espoon nuorisopalveluiden kulttuurisen nuorisotyön tapahtumat ja muut toiminnot suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä nuorten kanssa. 

Kumppanuussivulla tiedotetaan tulevasta sekä kirjoitetaan kuulumisia eri toiminnoista, sekä tekijän että kokijan näkökulmista. Kirjoittajina ovat nuoret ja kulttuurisen nuorisotyön ohjaaja.
 
"Espoon nuorisotoimen kulttuurisen nuorisotyön tavoitteena on nuorten kasvatuksellisen ja omaehtoisen kulttuuritoiminnan keinoin vahvistaa nuoroen elämänhallintaa ja kansalaisvalmiuksia." [Nuorisolautakunta]

Uusimmat mielipiteet