Paikalliset

Auta meitä parantamaan Länsiväylän jakelua – toimi näin, jos lehti jäi tulematta

Jos lehti jää tulematta, täytä jakelupalautelomake

Mikäli et ole saanut keskiviikon tai viikonlopun Länsiväylää, kannattaa asiasta antaa aina jakelupalautetta osoitteesta www.lansivayla.fi/jakelu löytyvällä jakelupalautelomakkeella.

Lomakkeelle jätetyt tiedot välittyvät automaattisesti jakelualueestasi vastaavan jakeluyhtiön alue- tai jakelupäällikölle. Tieto toimitetaan suoraan lehden jakajalle, jonka tehtävä on korjata lehden jakelussa ilmenneet puutteet.

Lomaketta täytettäessä on erityisen tärkeää täyttää tarkasti yhteystiedot postiluukussa olevaa nimeä myöten sekä jakelupäivämäärä, jolloin lehteä ei ole jaettu.

Lomakkeelle kirjattu kaupunginosa tai tien nimi ilman talonnumero ja rapputietoa ei mahdollista jakeluhäiriön paikantamista, sillä yksittäisen jakajan alueeseen kuuluu noin 200 kotitaloutta ja yhdellä asuinalueella on aina useita jakajia samanaikaisesti työssä.

Eikö palaute tuottanut tulosta? Toimi silloin näin

Keräämme helmikuun ajan erikseen palautetta niistä jakeluhäiriöistä, jotka eivät ole useasta yhteydenotosta huolimatta korjaantuneet. Kerro meille näistä tilanteista täällä.

Muista myös noutopisteet ja näköislehti

Jos taloyhtiöösi ei jaeta kaupunkilehtiä tai ovessasi on mainoskieltotarra, muistathan, että lehden voi noutaa myös noutopisteestä? Noutopisteet löydät osoitteesta www.lansivayla.fi/noutopisteet

Helsinginuutiset.fi -verkkopalvelusta löytyvät myös printtipainosten näköislehdet.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu