Mielipide: Epäkohdista voi ilmoittaa mobiili-sovelluksella, verkossa tai puhelimitse

Lukijalta

Länsiväylän Lukijan areenalla (LV 7.–8.9.) nimimerkki ”Koiranulkoiluttaja” huomautti Turunväylän varrella sijaitsevista ikääntyneistä ja kallellaan olevista lyhtypylväistä. Kiitämme palautteesta ja koitamme saada epäkohdat korjattua!

Palaute epäkohdista ja toki myös kiitokset ovat meille arvokkaita ja tervetulleita. Nopeimmin palautteet saadaan käsittelyyn ja toimenpiteet käyntiin, kun palaute toimitetaan suoraan Teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalveluun.

Palautteen antamisen helpottamiseksi kaupungilla on käytössä Trimble Feedback -mobiilisovellus, jonka avulla voi huomauttaa kaduilla tai puistoissa näkyvistä epäkohdista suoraan asiakaspalveluumme. Sovellus merkitsee palautteen sijainniksi viestin lähetyspaikan, joten palaute kannattaa lähettää suoraan tapahtumapaikalta. Valokuvien liittäminen viestiin helpottaa palautteen käsittelyä. Kun olemme vastaanottaneet palautteen, saamme välitettyä tiedon suoraan kunnossapitoon. Sovellus on ladattavissa sovelluskaupoista tai sivulta app.trimblefeedback.com.

Palautetta voi antaa myös Espoon verkkosivuilla (espoo.fi/palaute) tai soittamalla numeroon 09 8162 5000.

Toimiva, turvallinen ja viihtyisä Espoo on yhteinen tavoitteemme.

Kaupunkitekniikan keskus

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut