Mielipide: | Isämme sai hyvää hoitoa Villa Glimsissä

Koemme perheenä valtaavaa kiitollisuutta siitä, että isämme pääsi Espoon sairaalaan Villa Glimsin saattohoitokotiin viimeisten viikkojen ajaksi. Hoito siellä oli niin hyvää, kipuja lievitettiin ja meitä kuunneltiin, lohdutettiin ja meihin läheisiin jaksettiin luoda toivoa ja meitä muistettiin kiittää perheenä siitä, että olimme koko tämän raskaan ajan isämme vierellä ja tukena. Isämme tuli nähdyksi ja kohdatuksi.

Mieleemme jäi eräs hetki, kun isäni kyyneleet silmissä kertoi meille, miten Villa Glimsin sairaanhoitaja oli hänelle sanonut, että sinulla on niin ihana ja kaunis perhe. Ne pienet sanat siinä hetkessä antoivat merkityksen senhetkiselle elämälle.

Jos jokainen ihminen saisi kokea samanlaisen yhtä arvokkaan hoidon lähdön hetkellä, ei meidän tarvitsisi miettiä eutanasian mahdollisuutta Suomessa. Sydänlämpöinen kiitos teille kaikille, työnne on ihan valtavan arvokasta!

Haluamme kiittää myös Espoon sairaalan henkilökuntaa isän kuntoutuksesta ja hoidosta kolmen kuukauden ajalta, Jorvin sairaalaan henkilökuntaa eri osastoilla. Sekä Meilahden syöpätautien sairaalaa. Ihan jokainen teistä ansaitsee valtavan suuren kiitoksen. Kirurgit, lääkärit, hoitajat ja kaikki auttavat tahot tekivät kaikkensa ja vielä vähän enemmänkin. Teitte niin paljon työtä, lohdutitte ja jaksoitte nähdä toivoa loppuun asti ja taistelitte meille niin rakkaan ja tärkeän isämme puolesta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut