Pääkirjoitus Helppokäyttöinen ja nopealukuinen

Länsiväylän verkkopalvelu uudistui neljä viikkoa sitten. Uudistuksen tavoitteena oli nopeuttaa ja selkeyttää Länsiväylän lukemista verkossa. Tuolloin lupasimme, että muutos näkyy selvimmin verkkopalvelun uudella etusivulla.

Paikallisuuden lisääminen entisestään on ohjannut kivijalkamme printtilehden tekemistä. Nyt tätä paikallisuutta nostetaan esiin entistä enemmän myös verkkosivuillamme.

Koska Länsiväylän verkkopalvelun etusivu on ennen kaikkea paikallinen uutiskattaus, on myös kaikki etusivun pääuutispaikat varattu espoolaisille, kauniaislaisille ja kirkkonummelaisille aiheille. Myös muu verkon juttutarjonta on aiempaa paikallisempaa. Haluamme tarjota helppokäyttöisen ja nopealukuisen tavan seurata paikallisia uutisia, ihmisiä ja ilmiöitä viikon jokaisena päivänä.

Länsiväylän verkkosivun analytiikka kertoo jo neljän viikon jälkeen, että uusi etusivu on löytänyt lukijansa. Etusivulle tullaan useammin ja siellä viihdytään nyt aiempaa pidempään ennen siirtymistä kiinnostaviin paikallisiin juttuihin.

Verkkopalvelun etusivu- ja ulkoasumuutosten yhteydessä teimme myös muita uudistuksia.

Verkkosivujen keskusteluissa siirryimme ennakkomoderointiin, jonka hoitaa Suomen Tietotoimisto STT.

Myös Länsiväylän päivittäinen uutiskirje uudistui. Länsiväylän maksuttoman uutiskirjeen tilaajat saavat viikon jokaisena päivänä sähköpostiinsa päivän paikalliset pääuutiset sekä linkin viimeisimpään näköislehteen.

Hyväkään ei kuitenkaan muutu paremmaksi ilman lukijoiden palautetta. Jos et ole vielä tutustunut Länsiväylän uudistuneeseen verkkopalveluun, niin käy osoitteessa www.lansivayla.fi. Jos mielestäsi jokin ei toimi, jotain puuttuu tai jotakin on liikaa, niin lähetä päätoimittajalle sähköpostia alla olevaan osoitteeseen.

Mikko Heino

vastaava päätoimittaja

mikko.heino@media.fi

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut