Lukijalta: Espoo vastaa: Pyyntitien päällystäminen on odottanut työkoneiden vapautumista

Pyyntitien päällystäminen on valitettavasti viivästynyt ja se on ymmärrettävästi harmittanut alueen asukkaita, kuten nimimerkki Ei omaa autoa kirjoitti tällä palstalla.

Työn hidastumisen syynä ovat ajoradan molemmin puolin olevat eri levyiset jalkakäytävät, joiden päällystämiseen tarvitaan erikokoisia työkoneita. Leveämpi puoli on jo valmis, mutta kapeamman työstämiseen tarvittavia koneita on jouduttu odottamaan kaupungin toisella puolella olevilta katutyömailta. Tässä tapauksessa Espoon kaupunki on valitettavasti joutunut odottamaan laitteiden vapautumista.

Hyvänä uutisena voimme kuitenkin kertoa, että päällystyksen pohjatyöt päästäneen aloittamaan vielä tämän viikon aikana. Tämän jälkeen kohde voidaan asfaltoida. Ajoratamaalaukset ja vihertyöt tehdään asfaltoinnin jälkeen. Pahoittelemme alueen asukkaille aiheutunutta harmia.

Pyyntitien katuvaloihin liittyvä palaute on siirretty Suomen Energiaurakoinnille, joka vastaa katuvalojen tarkastuksesta ja toimivuudesta.

Teemu Uusikauppila, katutuotantopäällikkö, Kaupunkitekniikan keskus

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut