Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Tapiolalaiset ansaitsevat lähiuimahallin

Tapiolaan tarvitaan toimiva uimahalli, jotta asukkaat pääsevät liikkumaan ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Hallin kuntoa on tutkittu ja vatvottu jo vuosia, nyt on kaupungin aika toimia. Rahallisesti ainoa järkevä ratkaisu on uuden hallin rakentaminen, vanhan näköiskopiona tai täysin omanlaisenaan.

Projekti on venynyt pitkälti vanhaa hallia puolustavien äänekkäiden kuntalaisten vuoksi. Kun nyt ollaan saatu arvio vanhan hallin kunnosta, toivoisin jokaisen malttavan pitää mielipiteensä itsellään, jotta kaupungille saadaan työrauha. Kaikki mielipiteet ovat varmasti tulleet tähän mennessä julki ja nyt on vain luotettava siihen, että kaupunki osaa päättää oikein ja projektille saadaan pikaisesti rakennuspäätös.

Jotta ihmiset käyttävät liikuntapalveluja, tulee niiden olla helposti saavutettavissa. Myös Tapiolan alueen asukkaat, erityisesti lapsiperheet ja ikäihmiset ansaitsevat käytössä olevan lähiuimahallin.

Kee Kilpijoki