Lukijalta: Tapiolalaiset ansaitsevat lähiuimahallin

Tapiolan uimahalli on ollut suljettuna kesästä 2016 lähtien. Arkisto/Klaus Nurmi

Tapiolaan tarvitaan toimiva uimahalli, jotta asukkaat pääsevät liikkumaan ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Hallin kuntoa on tutkittu ja vatvottu jo vuosia, nyt on kaupungin aika toimia. Rahallisesti ainoa järkevä ratkaisu on uuden hallin rakentaminen, vanhan näköiskopiona tai täysin omanlaisenaan.

Projekti on venynyt pitkälti vanhaa hallia puolustavien äänekkäiden kuntalaisten vuoksi. Kun nyt ollaan saatu arvio vanhan hallin kunnosta, toivoisin jokaisen malttavan pitää mielipiteensä itsellään, jotta kaupungille saadaan työrauha. Kaikki mielipiteet ovat varmasti tulleet tähän mennessä julki ja nyt on vain luotettava siihen, että kaupunki osaa päättää oikein ja projektille saadaan pikaisesti rakennuspäätös.

Jotta ihmiset käyttävät liikuntapalveluja, tulee niiden olla helposti saavutettavissa. Myös Tapiolan alueen asukkaat, erityisesti lapsiperheet ja ikäihmiset ansaitsevat käytössä olevan lähiuimahallin.

Kee Kilpijoki

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut