Lukijalta: | Miksi yksinkertaiset korjaukset Leppävaaran uimahallissa kestävät viikkoja?

Leppävaaran uimahalli on hyvä ja monipuolinen harrastepaikka monille espoolaisille. Erityisen tärkeä se on nyt korona-aikana, kun monet muut harrastemahdollisuudet eivät ole mahdollisia.

Olen jo usean vuoden ajan pannut merkille, kuinka hitaasti monet kunnossapitoon liittyvät asiat hallissa hoidetaan. Kesän aikana suuri osa yläkerran miesten puolen suihkuista oli huputettuna oletetusti korjausten vuoksi. Nyt onkin ollut yllättävää, että paristakymmenestä suihkusta ainakin kuusi on edelleen rikki, muun muassa molemmat liikuntarajoitteisille tarkoitetut suihkut. Siellä täällä kylttejä, että korjaus on tilattu, mutta mitään ei tapahdu.

Sama, jopa viikkoja kestänyt korjausten odottelu, on koskenut aiemmin muun muassa wc:tä , poreallasta, saunan ovea, henkilövaakaa ja niin edespäin.

Uskoisin, että Espoosta löytyy alan yrittäjiä, jotka pystyvät tarjoamaan kilpailukykyisemmän palveluajan ja halli saataisiin kuntoon, jos niin halutaan.

Toisena kehityskohteena ottaisin esille niin sanotun terapia-altaan käyttömahdollisuuden mahdollisimman monelle kuntalaiselle. Nyt erilaisten suljettujen harrasteryhmien harjoitteluvuoroja on ajoitettu peräkkäin useamman tunnin pötköksi ilman minkäänlaista väliaikaa. Tämä estää muitten satunnaisempien käyttäjien mahdollisuutta hyödyntää terapia-allasta esimerkiksi omaan kuntoutukseensa. Puolen tunninkin väli eri harrasteryhmien välissä antaisi käyttömahdollisuuden kymmenille muille käyttäjille päivittäin.

Seppo Uitto

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut