Lukijalta: | Hoitajien työtyytyväisyydestä pidettävä huolta – raskaan työn lisä olisi paikallaan koronan vuoksi

Olin keväällä 139 päivää yhteen menoon Jorvin sairaalassa osastolla S4 kolme kertaa, osastolla K3 kerran ja lisäksi Espoon sairaalassa kolme kertaa. Lisäksi olin Jorvin sairaalan tehovalvonnassa neljä kertaa.

Olen vaikeasti vammautunut ja nyt minulla on vahva näkemys sairaalahoidosta. Haluan kiittää sairaaloiden henkilökuntaa, potilaskuljettajia, näytteenottajia, laitoshuoltajia, lähihoitajia, sairaanhoitajia, lääkäreitä ja kaikkia hoitamiseeni osallistuneita ammattilaisia. Teidän tuellanne selvisin hengissä ja suunnilleen täysipäisenä pitkästä hoitojaksosta.

Jorvin erikoissairaanhoidossa henkilökuntaa oli melko hyvin, mutta Espoon sairaalassa on liian vähän hoitajia. Se näkyi siinä, että hoitajien tulo kesti välillä kauan. Hoitajat ovat tunnollisia, mutta työtyytyväisyydestä täytyy pitää huolta. Muuten vaihtuvuus kasvaa, kun he eivät jaksa.

Covid-19:n takia ylimääräistä rasitusta tuo suojautuminen muutenkin raskaassa työssä. Ylimääräinen raskaan työn lisä olisi paikallaan.

Kari Tuominen , Tapiola

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut