Lukijalta: | Espoon lähipalvelujen puolustaja saa ääneni

Se, joka puolustaa lähikirjastoja ja lähiöiden peruspalveluja – puolueesta riippumatta – saa ääneni. Ei voi olla oikein, että perheellisten lasten ja lastenvaunujen kanssa, vanhusten ja huonokuntoisten on raahauduttava busseihin ja takseihin tai hankittava oma auto päästääkseen kunnallisiin peruspalveluihin ja vielä maksettava siitä. Me kaikki olemme maksaneet kunnallisveroja. Koko Espoo on pidettävä toimivien palvelujen äärellä, ei vain aluekeskuksia kehittämällä.

Tarvitsemme kävelymatkan päässä olevia peruspalveluja. Niiden ei tarvitse olla hulppeita, vaatimattomatkin riittävät. Emme tarvitse nukkumalähiöitä vaan eläviä, vireitä alueita, joissa viihtyvät kaikenikäiset.

On mielikuvituksen puutetta, jos ei pystytä kehittämään esimerkiksi nykyisistä koulurakennuksista, joista useita ollaan korjaamassa homeongelmien vuoksi, monitoimipalvelukeskuksia, joissa iltapäivisin ja iltaisin voisi toimia kirjasto, terveyskeskus tai vastaava. Seinärakenteita voidaan siirtää, kirjahyllyjä upottaa pois näkyvistä. Mahdollisuuksia on monia.

Tuulikki Gustafsson

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut