Lukijalta: | Eikö Espoonlahden terveyspalveluja voisi siirtää Pikkulaivaan?

Espoonlahtelaiset ovat olleet pulassa kun meillä ei ole tällä hetkellä hyvin toimivaa terveyskeskusta, eikä ole vielä pitkään aikaan.

Ensi vuonna on arvioitu, että Lippulaivan uusi ostoskeskus valmistuu. Kysyisinkin, että koska tämä nyt jo valmiiksi rakennettu Pikkulaivan kiinteistö jää tyhjäksi, niin eikö siinä olisi terveyskeskukselle ynnä muille. Espoonlahden terveyspalveluille aivan ylivoimaisen hieno tila. Parkkipaikatkin olisi jo tehty ja kiertolinjalla pääsee (148, 149 ) ihan viereen.

Espoonlahden asukasmäärää kasvatetaan koko ajan, jotta saadaan metroon maksajat, mutta missä heidän terveyttään hoidetaan? Lääkäriin pitäisi päästä, mutta aikoja ei ole. Nyt olisi lääkäreilläkin hyvät tilat toimia.

Eikö nyt olisi Espoon näytettävä naapurikaupungeilleen esimerkkiä ja keskitettävä kaikki Espoonlahden terveyspalvelut saman katon alle? Tätä, kerralla kuntoon tapaa kun käytetään jo niin monessa muussakin niin miksi ei terveyskeskuksessa?

Ja parasta on, että tämä talo on jo rakennettu, vain seiniä tarvinnee siirtää.

Säästyisi aikaa ja rahaa ja ihmiset pääsisivät nopeammin hoitoon.

Birgit Reinikka-Rasimus

Espoonlahti

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut