Vaaliareena: Espoota kehitettävä nykyisten asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti

Mielestäni on erittäin tärkeää, että nykyisten asukkaitten näkemykset oman lähialueensa ja suuralueensa kehittämiseksi huomioidaan selvästi paremmin kuin tällä hetkellä.

Espoon suuralueita on luvattu iät ajat kehittää tasapuolisesti! Suur-Espoonlahden työpaikkaomavaraisuus on ollut tämän vuosituhannen ajan noin 40 prosenttia eli aluettamme on kehitetty työvoimareservaatiksi. Tällä hetkellä meidän sosiaali- ja terveyspalvelumme ovat retuperällä. Entä missä ovat toisen asteen ammattioppilaitokset?

Ottavatko poliittiset päättäjät ja virkamiehet tosissaan meidän asumiseen liittyvät arvot? Useimmat meistä asuvat täällä lähiluonnon takia. Väljät ja turvalliset asuinalueet ovat meille erittäin tärkeitä. Ajavatko liian tiiviit ja korkeat kerrostaloalueet meidän hyvätuloiset veronmaksajamme kehyskuntiin?

Saisimmeko äänemme paremmin kuuluviin valtuustossa, kaupunginhallituksessa ja lautakunnissa, jos äänestäisimme oman alueemme ehdokkaita, jotka käyvät ahkerasti alueen asukasilloissa ja työpajoissa, joilla on aikaa hoitaa luottamustehtävänsä ja joilla on samanlaiset kotiseutumme kehittämistavoitteet kuin sinulla? Ehdotan, että valtuustoon, kaupunginhallitukseen, lautakuntiin sekä kaikille toimialoille nimetään suuraluevastaavat.

Laajoja koko suuraluetta koskevia kysymyksiä varten kootaan kaupunginosa- ja ympäristöyhdistyksistä kehitysyhdistys, joka antaa näistä asioista lausuntoja. Kehitysyhdistysten tavoitteena on vaikuttaa suuralueen kehitykseen siten, että asukkaiden kannalta tasapainoinen yhdyskuntarakenne palveluiden ja työpaikkojen, asumisen, koulutuspaikkojen, luonnon sekä virkistys- ja harrastusmahdollisuuksien suhteen toteutuu.

Jos haluat, että sinun arvojasi ja toiveitasi huomioidaan paremmin, niin kannattaa toimia sen mukaisesti vaaliuurnilla.

Seppo Salo

Suur-Espoonlahti

Keskustan kuntavaaliehdokas

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut