Lukijalta: Raskas liikenne kaipaa taukopaikkoja kaupungissakin

Kehä I:n sisäpuolelta ja ympäristöstä puuttuvat hyvät ruoka- ja taukopaikat raskaalle liikenteelle ja muillekin. Erityisesti puuttuu monipuolisia paikkoja, missä voi hoitaa kaikki asiat kerralla, tankata, syödä, ostaa mitä haluaa.

Liikennemäärät ovat suuria, joten asiakkaita kyllä olisi vaikka useampaankin paikkaan. Nyt rakennusmiehet ja muut, jotka joutuvat turvautumaan huoltoasemien palveluihin, ahtautuvat pienen pienille huoltoasemille, joiden pihat täyttyvät autoista. Kuorma-autoja jätetään jalkakäytäville ja bussipysäkeille. Varsinkin suuret ajoneuvot tarvitsevat paljon pysäköintitilaa.

Tässä olisi bisnesidea. Jos joku haluaa lyödä rahoiksi, perustapa ABC-tyyppinen liikenneasema, asiakkaita on taatusti. Tai miksi ei ABC itse voisi laajentaa, paikkoja olisi siellä vaikka kuinka isojen pääteiden ympärillä.

Asia kiinnostaa, kun tulee itse ajettua ammatikseen. Kaupunkialueilla on todella huonosti mitään paikkoja, missä käydä kaupassa vähän henkilöautoa isommalla ajoneuvolla.

Ammattikuski

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut