Lukijalta: | Etäkoulu lähiopetusta rasittavampaa

Minun on vaikea keskittyä etäkoulussa. Tähän vaikuttaa koneen ääressä koko päivän työskenteleminen, joka myös väsyttää paljon. Päivistä tulee pitkiä, kun koulutehtävät sujuvat hitaasti väsymyksen vuoksi.

Vaikka pystyn nukkumaan aamulla vähän pitempään, kun koulumatka jää väliin, niin olen silti paljon väsyneempi kuin olisin normaalisti koulussa. Jotkut opettajat innostuvat etäkoulussa antamaan enemmän tehtäviä kuin normaalisti, mikä on todella raskasta.

Etäopiskelussa kaipaan joitakin asioita lähikoulusta. Kaipaan kavereita, kunnon välitunteja, koulussa tunneille kävelemistä ja yleensä parempia oppitunteja kuin netissä.

Toki etäopiskelussa on myös hyviä puolia. Kotona on mukavampaa, kun ei tarvitse käyttää maskia ja välttyy koronatartunnalta, ruoka on yleensä parempaa ja opin paremmin käyttämään tietokonetta. Liikuntatunnin sijasta oli kiva tehdä pitkä kävelylenkki koirani kanssa.

Toivon, että ihmiset noudattaisivat rajoituksia ja saisimme rokotukset nopeammin. Haluaisin elämäni olevan jo entisellään!

Benjamin Mazari

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut