Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Pitääkö herkut pakata muoviin?

Kaikki roskaaminen on väärin, mutta nyt puhun kaupasta. Kun kävelet kauppaan ostamaan yhden vaivaisen donitsin, niin mitä otat sitä varten? No jättimäisen pussin yhtä donitsia varten. Jos ostat karkkipussin, jonka sisällä on lisää pieniä karkkipusseja, joiden sisällä on jopa vielä lisää pieniä karkkeja käärittynä papereihin. Ja jos ostat rasian, jonka sisällä on konvehteja, on nekin kääritty kahteen muovikääreeseen.

Se jos joku on tyhmää eikä sitä välttämättä ajattele tarkemmin. Kaikki muoviroska on mielestäni liikaa, mutta vetoankin erityisesti herkkuosaston muoviin.

Tiedän, että joskus niitä voi ostaa, koska joku voi tykätä eniten vaikka joulukonvehdeista, mutta irtokarkit ovat hyvä vaihtoehto. Silloin voit päättää mitä ostat, kuinka paljon ja niissä on usein vain yksi paketti kaikille karkeille.

Suosittelenkin ottamaan pienen pussin paistopisteellä, jos siihen on mahdollisuus ostaessasi vain yhden tuotteen ja valitsemaan karkkipusseja, joissa ei ole enemmän muovia kuin karkkia.

Niklas, 13 v.