Lukijalta: | Veneilijät luopumassa Finnoosta hyvässä yhteistyössä kaupungin kanssa

Mikko Lievonen kritisoi Länsiväylässä (30–31.1.) Finnoon ranta-alueen käyttämistä venevarastona ja vaatii, että veneille tulee osoittaa korvaava talvisäilytyspaikka.

Lievonen, joka on kuntavaaliehdokas, ei tunnu tietävän, että pääkeskustelu Suomenojan alueen tulevaisuudesta on käyty aikoja sitten, ja alueen yleiskaavaa on jo valmisteltu pitkään. Suuri osa alueesta on todellakin suunniteltu muuhun kuin veneiden talvisäilytykseen, ja veneilijät ovat hyvässä yhteistyössä kaupungin kanssa selvittäneet jo useita vuosia Suomenojan talvisäilytystä korvaavia vaihtoehtoja. Kaupunki on selvityttänyt mahdolliset korvaavat alueet kahdessa konsulttiselvityksessä sekä aloittanut kahden korvaavan alueen kaavoituksen. Nyt näistä suunnitelmista on äärimmäisen tärkeää pitää kiinni. Osana suunnitelmia kaupunki on jo toteuttanut Ämmäsmäkeen traileriveneille soveltuvan talvisäilytysalueen.

Espoolaisten veneseurojen yhteenliittymä Veneilevä Espoo kiittää kaupunkia rakentavasta suhtautumisesta veneiden talvisäilytykseen. Uskomme ja tiedämme, että kaikkia tyydyttävä ratkaisu löytyy yhteistyössä parhaiten.

Yrjö Gorski

puheenjohtaja

Veneilevä Espoo -yhteenliittymä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut