Lukijalta: Espoota ei suunnitella asukkaiden ehdoilla

Espoolaisille on nyt kollektiivisesti käynyt selväksi, että kaupunkiamme ei suunnitella meidän viihtyvyytemme ja hyvinvointimme ehdoilla. Siksi haastan jokaisen espoolaisen äänestämään kuntavaaleissa ja mahdollisesti jollakin muulla tavalla lähitulevaisuudessa älähtämään päättäjiämme kohtaan: ei näin.

Luontoa tuhotaan surutta ja samalla lintujen laulu kaikkoaa, puiden karsimiseen on palkattu terveistä puista vähät välittäviä metsureita, päätöksenteko viheralueiden päälle suunnitelluista uusista asuinalueista tehdään ilman asukkaiden osallistamista päätöksentekoon, kaavoituksista ilmoitetaan, kun ne ovat jo etenemässä päätöksentekoon, ja metron varrella rakennetaan asuntoja vanhoista asunnoista vähät välittämättä. Sietämätöntä!

Veljeni piti nostaa mediahaloo ja tehdä kunnon valitukset ennen kuin hänen lapsensa pääsi heidän kodistaan noin 500 metrin päässä olevaan alakouluun. Uskomatonta!

Meillä on valta päättää kaupunkimme asioista. Nyt hereille!

Myös Weegee-talon on syytä hävetä, sillä ovat kaataneet kokonaisen metsän Ahertajantien kupeesta. Kokonaisen metsän terveitä puita! Taitavat olla myyneet osan tontistaan rakennusyhtiölle – mutta tästähän ei tietenkään löydy mitään tietoa mistään. Juuri paluumatkanneet mustarastaat lentelivät hädissään kaadettujen terveiden mäntyjen yllä.

Äänestäkäämme äänillämme ja jaloillamme. Espoo takaisin espoolaisille!

Pauliina Meriläinen

Kommentoi