Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Rantaraitin pyöräilijöille pitäisi saada nopeusrajoitus – osa pitää väylää kilparatana

Kuljen päivittäin koiran kanssa rantaraitilla ja kuten muutkin ovat varmaan huomanneet, siellä on ajoittain suoranaista ruuhkaa; äitejä lastenvaunujen kanssa, sauvakävelijöitä, meitä koiran ulkoiluttajia ja ennen kaikkea pyöräilijöitä.

Tämä ryhmä on lisääntynyt huikeisiin lukemiin ja osa heistä pitää tätä väylää vain heille tarkoitettuna kilparatana! Olen törmännyt vaarallisiin tilanteisiin, kun pyöräilijä tulee takaapäin ”tuhatta ja sataa” – ei soita kelloa eikä muutenkaan ilmoita tulostaan – edessäni pyöräilee pieni ihminen kolmipyöräisellä keskellä tietä ja minä koiran kanssa heidän takanaan.

Minulla ei ole silmiä selässä enkä voi reagoida näihin hurjastelijoihin. Kilparadat on ihan erikseen ja sijaitsevat jossain muualla. Nopeusrajoitus olisi paikallaan, eihän autollakaan saa ajaa miten kovaa tahansa. Nämä ruuhkat eivät varmasti mihinkään katoa, päin vastoin, lisää rakennetaan koko ajan ja suositulle väylälle riittää tulijoita.

En ole yksin tämän huolen kanssa, tämä asia puhuttaa meitä ulkoilijoita melkein päivittäin. Liikunta tekee hyvää kaikille, mutta tässä kohtaa pitäisi huomioida myös muut ihmiset! Odotan vain, koska tapahtuu jotain ikävää! Olen antanut palautetta kaupungille asiasta.

Ärsyyntynyt koiran omistaja