Lukijalta: | Miksi liikuntatoimisto poistaa suositun kuntokontin?

Espoonlahden urheilupuiston kuntokontin oveen oli tullut ilmoitus, että kontti poistetaan käytöstä.

Kyselin asiasta liikuntatoimistosta, mutta palautteessa ei ollut syytä, minkä vuoksi. Kuntokontti poistetaan, mutta ulkokuntosalilaitteet jäävät. Ihmetyttää, miksi ehyet laitteet pitää poistaa. Nekö sitten varastoidaan jonnekin kaupungin varikolle?

Ulkoliikuntapaikka sekä kuntokontti ovat olleet erittäin suosittuja etenkin nyt korona-aikana ja treenaajia riitti myös talvipakkasessa ja lumen keskellä tammi-helmikuussa. Ilkivaltaa ei ole ollut ja paikat ovat pysyneet siisteinä. Harvoin on kauheata ryysistä ja joskus on vain jokunen treenaaja.

Espoo on siis esimerkillinen kaupunki, jossa satsataan ihmisten aktiivisuuteen ja hyvinvointiin. Siksihän maksamme verojakin, että Espoo voisi kehittää asukkaiden hyvinvointia. Pitäisi parantaa palveluita eikä huonontaa. Pyytäisinkin liikuntatoimistoa vielä harkitsemaan päätöstänsä. Muuten monelta kesätreenit menevät pilalle.

Juha-Pekka Kotijärvi

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut