Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Valitukset kulkukeskuksesta kaikuvat kuuroille korville

Ikäihmisten palvelutalot ovat kiinni, ei ole vaalitilaisuuksia. Vaaliteltoilla ei nähdä ikäihmisten ryntäystä kahville. Tästä johtuenkwo yksikään istuva kuntapäättäjä ei mainitse mainoksissaan ikäihmisiä, vaan kilpaillaan toinen toistaan hienommilla titteleillä, jopa urheilusaavutuksilla? Vammaisia ei yleensäkään ole mainittu. Kannattaako äänestää?

Kulkukeskuksen huhtikuun tilastot kertovat tehdyn 17 856 matkaa. 2019 matkoja tehtiin keskimäärin 32 369 kuukaudessa. Ikäihmiset ja vammaiset ovat jääneet kotiin, koska heille lähetetään pitkien odotusaikojen jälkeen pääasiassa korkeita invatakseja, joihin on kontattava, kuskin antaessa vauhtia peffasta. Isot autot eivät pääse lähelle kohteita. Valitukset kaikuvat kuuroille korville eivätkä näy tilastoissa. Päättäjät eivät reagoi.

Kuntapäättäjät ovat tyytyväisiä koska säästöjä tulee. Toimintakyky heikkenee entisestään kotona istuessa. Seuraavaksi meidät varmaan siirretään jollekin saarelle, jonne Espoo-vene tuo tarvikkeita sitkeimmille sätkijöille, kun ehtii. Espoo on surullinen paikka ikääntyvälle ja huonokuntoiselle.

Anita Andersson

kuljetuspalveluasiakas, Espoo