Lukijalta: | Toisen vuokrat ovat ulosotossa, ja toisella on maksamatta useiden kuukausien vuokrat – muista tarkistaa vuokralaisen taustat

Uuden vuokralaisen taustat ja aikaisempi vuokrien maksu kannattaa tarkistaa edelliseltä vuokranantajalta. Miten vuokria on maksettu, ja onko jotakin esimerkiksi perinnässä?

Minulla on huonoja kokemuksia vuokrien maksusta. Yhden vuokralaisen maksamattomat vuokrat ovat ulosotossa. Toinen vuokralainen on aina maksanut vuokransa hyvin boheemisti. Maksanut, jos on huomautettu maksamattomista vuokrista. Tällä hetkellä hän on velkaa useiden kuukausien vuokrat.

Etenkin isännöintiyhtiöiden kannattaa tarkistaa taustat. Vastuu on sen, joka vuokrasopimuksen tekee. Jos yhtiöt vuokraavat tiloja ja vuokrasopimus tulee hallituksen hyväksyttäväksi, on hallitus vastuussa, jos vuokria ei makseta sopimuksen mukaan. Yleensä yhtiöt eivät edes tiedä, onko vuokralaisen vuokrat maksettu.

Kannattaa todellakin tarkistaa vuokralaisen taustat. Helpommalla pääsee, jos saa asiansa huolella hoitavan luotettavan vuokralaisen, jonka aikaisemmat vuokrasuhteet on tarkistettu. Perintä ei ole ilmaista, ja se vie aikaa.

Kärsinyt vuokranantaja

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut