Lukijalta: | Westendin uimarannan pysäköintiä parannettava

Westendin uimarannan pysäköinti ei ole riittävällä ja turvallisella tavalla järjestetty.

Autoja pysäköidään pitkin pyörätietä ja metsänreunaa, koska parkkitilaa ei ole tarpeeksi liikenne- ja yleisömääriin nähden. Viereisellä tontilla on tyhjää tilaa, josta voisi hyvin järjestää tilaa pysäköinnille.

Liikennöinti ja kulkeminen rannalle ei ole turvallista, koska pysäköidään ohjeiden vastaisesti ja vääriin paikkoihin. Pysäköinninvalvonta ei näytä tehokkaalta eikä toimivalta tässä kohtaa.

Myöskin rannan risteyksen liikenne jäätelökioskin kohdalla on ruuhkaista, turvatonta ja sekavaa, koska risteävää pyöräliikennettä on paljon ja pieniä ja isompia kulkemassa eri suuntiin.

Kaupungin palautepalveluun on toistuvasti lähetetty toiveita ja soitettu asian korjaamisesta nyt kesällä, kun rantaa käytetään.

Kaupunkilaisena haluaa uskoa, että asukkaille tarkoitettu palautepalvelu olisi asukkaita varten, mutta nyt tämä palvelumuoto ei ole näyttänyt toimivalta ja tehokkaalta. Toivottavasti kaupungilla reagoitaisiin ajankohtaiseen asiaan nyt.

Innokas uimari

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut