Lukijalta: | Urheilupuisto huonolla hoidolla

Kuljen päivittäin Tapiolan urheilupuiston läpi työmatkallani ja jo useamman vuoden ajan olen seurannut kyseisen alueen lähes täydellistä hoitamattomuutta.

Tämä paikkahan toimii Espoon käyntikorttina muun muassa pallopelien yleisölle, joka kenties metrolla saapuen saa näin ensivaikutelman Espoosta. Myös ulkomaista yleisöä on luvassa Susijengin otteluihin Metro Areenalla. Tämän vuoden kyseinen halli on toiminut rokotus- ja äänestyspaikkana, eli paljon ensikertalaisia on siellä käynyt ja olen myös tuttaviltani kuullut hämmästyneitä kommentteja Urheilupuiston tilasta. Ne eivät ole mairittelevia.

Melkein joka paikassa kasvaa leikkaamatonta risukkoa, liikennemerkit ovat vinossa ja kasvillisuuden peitossa, reunakivet ovat irrallaan, pitkä heinä rehottaa, asfaltti on paikoitellen surkeassa kunnossa ja niin edelleen.

Häpeän tunteeni on muuttunut suuttumukseksi tätä seuratessa. Tällaisenko kuvan Espoo haluaa välittää itsestään ulkopaikkakuntalaisille?

Myöskään Esport Arena ei ympäristöstään kehuja saa. Yhtä kamalaa katsottavaa.

Kuju

Espoo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut