Lukijalta: Espoonlahden terveysasema aukeaa peruskorjattuna kesällä 2024

Nimimerkki Autototon pieneläkeläinen kirjoitti Länsiväylässä 21.8. Espoonlahden terveysasemasta.

Espoonlahden terveysasemalla sattui vesivahinko huhtikuussa 2020. Koska rakennus oli jo lähellä käyttöikänsä loppua, lähdettiin suunnittelemaan rakennuksen peruskorjausta. Tällä hetkellä peruskorjaussuunnittelu on hyvässä vauhdissa ja rakennustyöt ajoittuvat vuosille 2023–2024. Tavoitteena on, että uudistettu Espoonlahden terveysasema aukeaa kesällä 2024. Peruskorjauksessa terveysaseman sisätilat uusitaan täysin vastaamaan nykyaikaisia palveluntarpeita.

Remontin ajan Suur-Espoonlahden alueella sijaitsevat Kivenlahden ja Soukan terveysasemat. Espoonlahden asukkaita palvelevat lisäksi Matinkadulle Matinkylään marraskuussa aukeava väistöterveysasema sekä muut Espoon terveysasemat.

Hammashoidon ja fysioterapian tiloja Espoonlahden terveysasemarakennuksessa on pystytty osittain käyttämään myös vesivahingon jälkeen. Peruskorjausta ennakoiden fysioterapia muutti 1.8.2021 väistötiloihin osoitteeseen Friisikalliontie 10. Hammashoitola jatkaa toimintaansa Espoonlahdessa syksyyn 2022. Peruskorjauksen ajan hammashoito palvelee Matinkadulla, Kivenlahdessa ja Nöykkiössä sekä muissa Espoon hammashoitoloissa.

Toivomme, että pystymme palvelemaan espoolaisia parhaalla mahdollisella tavalla myös muutosten ajan.

Markus Paananen

Espoon terveyspalvelujen johtaja

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut