Lukijalta: Perussuomalaiset kannattavat maahanmuuttoa rakkauden perässä

Oikaisen perussuomalaisten kantaa Länsiväylän maahanmuuttoa käsittelevässä jutussa (LV 28.–29.8.). Puolueemme kannattaa erityisosaajien maahanmuuton lisäksi myös maahanmuuttoa rakkauden perässä. Edellytyksenä on, että Suomessa asuvan puolison tulotaso on riittävä maahan muuttavan puolison elättämiseen. Tällä halutaan ehkäistä se, etteivät turvapaikanhakijoina tulleet tuota vielä heikosti työllistyviä puolisoitakin lähtömaistaan.

Kokoomuksen maahanmuuttokantaa käsittelevässä jutussa (LV 21.–22.8.) Pia Kauma puolestaan pyrki antamaan mustavalkoisen kuvan sekä perussuomalaisista että vihreistä voidakseen esittää kokoomuksen maltillisena järkivaihtoehtona. Toisin kuin Kauma väittää, perussuomalaisten mielestä maahanmuutosta ei ole vain ongelmia vaan myös hyötyä yrityksille ja maahanmuuttajan kanssa rakkauden jakaville. Kuitenkin haitallisen maahanmuuton kustannukset ovat valtavat ja ne uhkaavat Espoon palveluja ja veroprosenttia.

Maahanmuuttajien oman äidinkielen opetuksesta olemme Kauman kanssa yhtä mieltä. Nuorten jakautuminen omiin kieliryhmiinsä on kasvava ongelma.

Henna Kajava

FM, perussuomalaisten valtuustoryhmän 1. varapuheenjohtaja

Espoo

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut