Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Liikuntarajoitteisen on vaikea päästä Espoonlahdesta terveysasemalle Matinkylään – miksei Espoo perustaisi liikkuvaa laboratoriota?

Kiitos Espoon päättäjät vastauksistanne kirjoitukseeni (LV 28.–29.8.).

Nythän on tietenkin niin, että mitkään vuosiluvut tai päivämäärät eivät meille lääkäriä tarvitseville merkitse nykyhetkellä mitään, kun hoitoa pitäisi saada heti, vaan ne teot.

Kun olet liikuntarajoitteinen etkä omista autoa, niin Matinkylän perukoille on Espoonlahdesta lähes mahdotonta päästä. Kun vanhuksia pompotetaan pitkin Espoota terveysasemalta toiselle, röntgeniin tai verikokeisiin, niin moni jättää menemättä vain matkan mahdottomuuden takia.

Uskon, että väistötilat Espoonlahdesta löytyvät. Onhan siellä tyhjiä tiloja.

Yksi mahdollisuus on tarjota liikkuvaa laboratoriota, joka kiertäisi määrättynä päivinä pitkin Espoonlahtea ja johon voisi tilata ajan kuten mihin tahansa laboratorioon.

Tämä on vain ehdotus, mutta voisi toimia, kun ihmiset tavoittaisivat mobiililaboratorion paljon helpommin ja lähempää kotoaan.

Autoton pieneläkeläinen