Lukijalta: | Olen hyvin huolissani Espoon varhaiskasvatuksesta

Olen hyvin huolissani Espoon varhaiskasvatustilanteesta. Vanhemmat eivät tiedä, että heidän lapsiaan hoitaa kouluttamaton väki. Vaikka tilanne on koko maassa vaikea, Espoon tilanne on kamala. Olen kuullut, että on päiväkoteja, joissa yhdelläkään ei ole vaadittavaa koulutusta.

Toivottavasti vanhemmat osaavat kysyä, mikä on oman lapsen päiväkodin ja päiväkotiryhmän henkilöstön koulutustaso. Huhutaan, että kuka tahansa pääsee sijaiseksi päiväkotiin, kunhan vain tajuaa kysyä. Lastentarhanopettajien työtä tekevät hoitajat, ja niitä hoitajia paikkaavat ketkä tahansa.

Tilannetta ei kannata kysyä johtotason väeltä. He osaavat kiertää vastauksensa. Kysykää suoraan lapsen ryhmästä. Espoo ei pidä kovin hyvää huolta työntekijöistään ja johtaminen päiväkodeissa ei aina ole parasta mahdollista. Työntekijät pakenevat lähikuntiin.

Jotkut johtajat kuulemma kieltävät informoimasta vanhempia huonosta työntekijätilanteesta.

Nyt siis Espoon päättäjät. Pitäkää huolta työntekijöistä ja näyttäkää arvostus muutenkin kuin toimintavuodelta lopuksi tyhjillä sanoilla.

Länsiväylä voisi tehdä kyselyn päiväkoteihin mikä on tilanne. Tulisitte järkyttymään. Jos johtajat kertovat totuuden.

Orvokki

Espoo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut