Lukijalta: Espoonväylän asfaltti on kuin kynnyspelto

Länsiväylän lukija Ari Ohvo lähetti kuvan teräväreunaisesta kynnyksestä, joka on Espoonväylällä. Lukijan kuva / Ari Ohvo

Espoonväylän vaihe 1 välillä Finnoonlaaksontie ja Puolarmetsänkatu alkaa näköjään pian olla valmis. Tielle asennettiin uusi asfaltti jo varmaan 1,5 kuukautta sitten, mutta miksi ihmeessä pinta on monin paikoin kuin kynnyspelto? Onko näitä teräväreunaisia korkeita kynnyksiä jätetty tasaisin välimatkoin asfalttiin vain autoilijoiden kiusaksi vai onko suunnittelijana taas ollut joku henkilö, jolla ei ole edes ajokorttia?

Viimeisin kynnys joka sinne on saatu aikaiseksi on peräti kolmeportainen teräväreunainen kynnys Pisan liittymän lähellä (katso kuva).

Tämä lyhyt tienpätkä rikkoo varmasti auton, kun sitä joutuu päivittäin ajamaan. Olen itse etsinyt jo kuukausi sitten vaihtoehtoisen reitin kotiin, ettei tarvitse päiväänsä pilata tätä karmeaa tienpätkää ajamalla.

Ari Ohvo

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut