Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Olen törmännyt vakavaan ongelmaan, jota en usko monen vanhemman ymmärtävän

Olen törmännyt vakavaan ongelmaan, jota en usko monen vanhemman ymmärtävän. Olen nähnyt miten lapset ajelevat sähköpotkulaudoilla todella lujaa. Yleensä heillä ei ole edes kypärää päässään. He saattavat myös ajaa kaverin kanssa yhdessä, mikä on vielä vaarallisempaa. Heidän ajelunsa ei ole hallittua vaan todella vaarallista. Olen meinannut jäädä useasti tällaisen lapsen sähköpotkulaudan alle lapseni kanssa.

Mielestäni on edesvastuutonta antaa lapselle tällainen menopeli, jolla edes kaikki aikuiset eivät osaa ajaa ilman onnettomuuksia. Olenpa nähnyt vanhemman kulkevan noin 3-vuotiaan lapsen kanssa sellaisella lujaa vauhtia.

Haluaisin herättää vanhempia. Miksi ostatte lapsellenne tällaisia? Ensinäkin sähköpotkulaudat ovat vaarallisia. Lapset voivat joutua onnettomuuteen, luita voi mennä poikki, he voivat lyödä päänsä ja pahimmassa tapauksessa jopa henki voi mennä. Teidän tehtävänne on suojella lastanne. Ja vaikka oma lapsenne osaisikin ajaa hyvin, aina jokin eläin voi juosta alle, tai pikkulapsi. Se olisi kohtalokasta pahimmassa tapauksessa sekä ajajalle että alle jäävälle lapselle.

En halua, että omat lapseni jäävät holtittomasti ajavien lasten sähköpotkulautojen alle. Ei lapselle tarvitse ostaa kaikkea, mitä he haluavat. Lapselle saa sanoa myös ”ei”.

Huolestunut äiti

Espoo