Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Sähköpotkulaudat on syytä ottaa vakavasti ennen kuin on myöhäistä

Huolestunut äiti kirjoitti Länsiväylässä 2.–3.10. otsikolla Sähköpotkulaudat pois lapsilta. Asiasta on todella syytä olla huolissaan.

Lauantaina 3.10. Tapiolan koulun ja Kaupinkalliontien välissä olevalla urheilukentällä sähköpotkulaudalla ajeli pitkään nuori poikaporukka pallonpelaajien joukossa. Välillä ajelivat viereisellä koripallokentällä ja muuallakin. On ajettu ennenkin. Välillä oli toinenkin kyydissä. Keulittiin ja lujaa mentiin.

Seisoin verkkoaidan ulkopuolella ja otin yleiskuvan kaukaa. Pojat huomasivat ja tulivat ”keskustelemaan”. Joku suhtautui hiljaisemmin, kertoi, että hänen keskiarvonsa on 9,4. Jotkut olivat hyvin nenäkkäitä ja olivat sitä mieltä, että kentällä saavat ajaa alaikäiset, kun se on turvallista! Joku uhkasi ottaa minusta kuvan. Sanoivat, että soita poliisi.

Kyselkää siis, hyvät vanhemmat ja opettajat, lapsiltanne, mitä he puuhaavat. Ettei tarvittaisi poliisia. Tehkää selväksi, missä ja minkä ikäinen voi käyttää sähköpotkulautaa. Ja miten vanhemmalle ihmiselle puhutaan, kun tämä ystävällisesti puhuu.

Sähköpotkulaudat on syytä ottaa vakavasti ennen kuin on myöhäistä. Näiden nuorten elämä on vasta alussa. Heillä on mahdollisuus onnistua, jos eivät itse pilaa mahdollisuuksiaan liian aikaisin.

Huolestunut mummo

Näiden nuorten elämä on vasta alussa.