Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Miksi pikkuasiat ovat rempallaan kalliilla rahalla rakennetussa uimahallissa?

Kiitos Seppo Uitolle hyvästä mielipidekirjoituksesta koskien Leppävaaran uimahallin prosessien toimimattomuutta (LV 13.10.2021).

Itse olen uimahallin suurkäyttäjä ja olen ihmetellyt samaa asiaa; asioiden toimimattomuutta. Leppävaaran uimahallin korjaus, laajennus ja maauimalan rakentaminen olivat Espoolle suuri investointi. On erittäin hyvä, että Espoo antaa yli 68-vuotiaille ilmaisen sisäänpääsyn uimahallille ja kuntosalille. Siksi onkin käsittämätöntä, että kalliilla rahalla rakennetussa hallissa pikkuasiat ovat rempallaan ja tuloksena on huono käyttökokemus.

Ennen korona-aikaa esimerkiksi naisten WC:n yhden lavuaarin poistoputki oli rikki viikkokausia ja vedet valuivat lattialle. Osa suihkuista oli usein epäkunnossa ja vaaka ei toiminut pitkään aikaan.

Ymmärrän, että kaikkia vikoja ei voi korjata heti, jos joutuu esimerkiksi odottamaan varaosia. Aikataulun tulisi kuitenkin olla henkilökunnalla tiedossa.

Palautelaatikon yhteydessä ei ollut kynää ja paperia, ja nyt se on siis poistettu kokonaan. Palautteen antaminen kynällä ja paperilla tuntuu nykypäivänä vanhanaikaiselta, mutta palaute tulee paremmin annetuksi heti paikan päällä. Lisäksi kaikilla käyttäjillä ei ole kotonaan palautteen antamiseen tarvittavia digilaitteita.

Säästäväisyys on sinänsä hyvä asia, mutta seurataanko nyt vain käyttökuluja eikä ollenkaan investoinnin laatua ja toimivuutta?

Leena Koskinen

Rastaspuisto

Espoo