Lukijalta: | Jupperiin tarvitaan uusi koulurakennus mahdollisimman pian

Espoon talousarviossa ehdotetaan Jupperin koulun, päiväkodin ja kirjaston yhteisrakennuksen muutaman vuoden päähän kaavaillun rakentamisen siirtämistä ensi vuosikymmenelle. Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaos sekä kasvun ja oppimisen lautakunta ovat asettuneet kannalle, että investointia ei saa lykätä. Asiasta päätetään syksyn budjettineuvotteluissa.

Jupperin koulu on toiminut hajautetusti jo pari vuosikymmentä. Parhaillaan koulu toimii peräti neljässä eri rakennuksessa. Vaikka parakit ovat toimivia, ei väliaikaisesta ratkaisusta tule tehdä pysyvää.

Uudisrakennus ei ole vain koulurakennus – samaan rakennukseen ovat tulossa myös päiväkoti sekä kirjasto. Laaksolahden kirjaston rakennus ei ole hyvässä kunnossa. Riski on, että nykyisessä kirjastossa ei voi toimia enää vuosikymmentä. Koulun tiloja tarvittaisiin myös järjestöjen ja alueen asukkaiden iltakäyttöön.

Jupperin koululle tarvitaan vihdoin uudet tilat.

Tony Hagerlund (vihr.)

kasvun ja oppimisen lautakunnan jäsen

Espoo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut