Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Olarin liikuntakeskus säilytettävä!

Olarilaiset ovat vedonneet liikuntakeskuksen säilyttämisen puolesta useaan kertaan aikaisemmin tänä vuonna. Länsiväylässäkin oli aiheesta artikkeli, jossa kerrottiin adressin ja vetoomuksen luovutuksesta Espoon valtuuston neuvottelukunnalle.

Yli neljäkymmentä vuotta Olarissa asuneena vetoan liikuntakeskuksen säilyttämisen puolesta. Olarista ovat lähes kaikki lähipalvelut loppuneet tai ne on siirretty Isoon Omenaan.

Nuorisotila lopetettiin vuosia sitten, samoin kirjasto ja pankkipalvelut.

Liikuntakeskus on viimeisiä todellisia lähipalveluita Olarissa. Lähellä sijaitseva kuntosali ja liikuntatila sekä pieni uimahalli palvelevat ikäihmisiä, nuoria, työikäisiä sekä monia erityisryhmiä ja järjestöjä. Siellä järjestetään liikuntaryhmiä.

Monelle ikäihmiselle matka Matinkylän uimahalliin on liian pitkä. Todennäköisesti kuntoilu jää tekemättä. Liikunnan loppumisen seuraukset ovat tiedossa. Säästö keskuksen ylläpidossa tuhlataan moneen kertaan terveydenhuollossa. Lopettamisessa päättyy myös sen tarjoaman sosiaalisen kanssakäynnin mahdollisuus.

Olarilaiset ovat olleet liikuntatilan tulevaisuudesta huolissaan ja ovat olleet yhteydessä minuun. He haluavat jatkaa liikkumista tutussa paikassa. Siksi kohtalaisessa kunnossa oleva tila on tärkeää säilyttää.

Kaupungin budjettineuvottelut ovat alkamassa marraskuussa. Toivon, että valtuutetut osoittavat edelleen rahat Olarin liikuntakeskuksen toiminnan jatkamiseen.

Kaarina Järvenpää (kd.)

kaupunginvaltuutettu

yleislääketieteen erikoislääkäri

Espoo