Lukijalta: | Potilaan täytyy ottaa Ison Omenan terveyskeskukseen oma nostolaite mukaan

Luin mielenkiinnolla lukijan kirjoituksen liikuntaesteisten ongelmista saada nostoapua terveysasemilla (LV 27.10.). Tunnistan ongelman. Vaimoni on nimittäin pyörätuolissa vaikean liikuntavamman takia. Hänellä on vaikea ms-tauti, ja häneltä on amputoitu jalat diabeteksen takia.

Tästä johtuen muutimme 2017 kerrostaloon, joka on osa kauppakeskus Iso Omenan kiinteistöä. Näin saimme kaikki tarvittavat palvelut tosi lähelle. Iso Omenan terveysasema kuitenkin ilmoitti meille parin käynnin jälkeen, että turvallisuussyistä meidän tulee jatkossa mennä terveysasemalle, jossa on nostolaite. Toiselle terveysasemalle meno edellyttäisi taksimatkaa ja vähintään parin tunnin lisäaikaa vaimolleni ja avustajalle.

Tämä ei kuulostanut kohtuulliselta! Koska tarvitsemme terveyskeskuksen palveluita jatkuvasti, vastasimme, että jatkossa otamme mukaan oman nostolaitteen. Ihmetyttää kuitenkin, että Iso Omenan terveyskeskuksessa ei ole omaa nostolaitetta.

Martin Gardberg

huolestunut omainen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut