Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Espoon terveyspalveluista ei saa aikaa lääkärille

”Minulla ei ole tarjota aikaa lääkärille”

Tämän vastauksen saa, kun yrittää saada lääkärille aikaa kiireettömään palveluun Espoon terveyspalveluista.

Leena Lestelä kirjoitti asiasta ansiokkaasti Länsiväylässä 13.–14. marraskuuta. Olen itsekin joutunut samaan kärrynpyörään yrittäessäni saada aikaa Espoon kaupungin terveydenhuollosta

Yritin helpottaa taakkaani ja jättää reseptin uusimispyynnön kanta.fi:hin, mutta sieltäpä tuli supernopea vastaus: ”Reseptiä ei ole uusittu. Jos haluat edelleen uusia reseptin, ota yhteyttä terveydenhuoltoon. Kantapalvelut”

Vastaussoitto jätettyyn soittopyyntöön tulee (jos tulee) kolmen neljän päivän kuluessa soitosta. En vain ymmärrä, miksi asukkaita pyydetään yleensä soittamaan, sillä vakiovastaus pyyntöön tuntuu olevan ainakin omalla kohdallani: ”Minulla ei ole nyt tarjota lääkäriaikaa, soita taas ensi tiistaina”.

Mitä teatteria tämä on? Siltä se alkaa kuulostaa! Mutta ei se minua naurata.

Me kiukkuiset ja syvästi pettyneet vanhukset vaadimme vastausta Espoon kaupungilta näihin epäkohtiin. Vaihtoehtoisesti voisitte lähettää sen palvelusetelin automaattisesti vuoden alussa kaikille 65 vuotta täyttäneille.

Ymmärtääkseni näin menetellen Espoon kaupunki toimii lainvastaisesti vuodesta toiseen. Samankaltaisesta asiasta on tehty avin päätös Tampere–Oriveden alueella.

Liisa Juntunen