Lukijalta: | Ilman vieraskielisiä jäisi moni työpaikka täyttämättä

Perussuomalaisten valtuutettu Simo Grönroos otti kantaa Länsiväylän Lukijan areenalla (10.11.) Espoon väestönkasvuun ja loi tapansa mukaan uhkakuvia maahanmuutosta. Hän kertoi vastustavansa kaupungin väestönkasvustrategiaa, jossa osa kasvusta perustuu maahanmuuttoon.

Mikä on Simo Grönroosin strategia alati pahenevaan työvoimapulaan? Sitä hän ei kerro! Pelkkä vastustaminen ja ei-kortin heiluttaminen eivät tilannetta paranna.

Asiantuntijoiden puute alkaa jo haitata yritysten kehittymistä, ja Otaniemen Piilaakson tulisi vetää maailmalta mieluummin enemmän vieraskielisiä kuin vähemmän. Moni palveluala ei enää pärjää ilman vieraskielistä työvoimaa, hoitoalasta puhumattakaan. Silmien tulisi avautua jo perussuomalaisillakin!

Tärkeämpää olisi keskustella, millä toimenpiteillä uudet tulijat saadaan nopeammin työelämään ja siten hyödyntämään yhteiskuntaa. Kaikkien maahanmuuttajien leimaaminen valheellisesti ”taloudelliseksi taakaksi” ei ainakaan tätä tavoitetta edistä.

Vesa Kukkamaa

eläkeläinen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut